Wanita dari Perak kongsi kisah bayi 'hilang' dalam kandungan

CG Sponsors




pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,254
Reaction score
1,192
Points
221
sains takkan percaya tahyul mahyul ni bang. :)

sedangkan menda tu ada.
sebab tu ramai free thinker @ atheist ni kebanyakkan golongan pengamal sains.. sebab mereka nak benda tu nampak baru percaya wujud.
 
Sponsored Post

stillFX

Super Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
6,682
Reaction score
689
Points
121
sebab tu ramai free thinker @ atheist ni kebanyakkan golongan pengamal sains.. sebab mereka nak benda tu nampak baru percaya wujud.
tu la... tapi kalu nampok pun... macam macam istilah dikeluarkan. Macam kena tindinh ngn hati.. katanya sleep paralyzed. ~X(
 

jagajaga

Active Member
Joined
Jul 7, 2009
Messages
1,373
Reaction score
56
Points
40
Jin amik pon boleh jadi
Janin rosak pon boleh jadi
Mane kite tau
 

Muhammad 769

Freshie
Joined
Jan 25, 2017
Messages
17
Reaction score
1
Points
8
jiran sekampung saya pernah terjadi. 2 orang anaknya hilang diambil makhluk halus (dipercayai bunian) semasa dalam kandungan semasa usia kandungan 7 bulan. siap ada report klinik lagi check dan scan kandungan. isterinya bermimpi bersalin malam itu..keesokkan paginya perut yang memboyot jadi kempis, pergi klinik check ada tanda-tanda bersalin tapi bayi sudah tiada dalam perut. sehingga kini jiran saya masih belum dikurniakan zuriat selepas 2 kejadian kehilangan bayi dalam kandungan.
 

dauskupang

Super Active Member
Joined
Sep 20, 2012
Messages
5,237
Reaction score
268
Points
81
lahai tuan, alhamdulillah. panik jugak la sekejap besar, sekejap kempis :D
tapi Kuasa Allah, alhamdulillah..
kami panik jugak masa mula2 jadi...

lepas tu jadi biasa dah...

then masa mak ngandung adik bongsu tu jadi lagi sekali...

so kitorang dah x panik dah...

byk kali ikhtiar berubat dengan ustaz tapi x jadi apa hehehe
 

KnowledgeSeeker

Freshie
Joined
Aug 24, 2019
Messages
35
Reaction score
5
Points
11
takkan kt malaysia jer benda ni? oversea x de jadi mcm ni ke
Ada..perkara ini berlaku ke atas diri sy @ 21 weeks of my pregnancy. Waktu tu, sy dihantar ke Chiangmai atas urusan kerja. Mmg sedih dan susah nak percaya bila doc kata, da tkde baby di dlm perut..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register