Wanita 60 tahun tumbuk jerung

CG Sponsors




eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
SYDNEY - Seorang wanita berumur 60 tahun yang diserang oleh seekor jerung di utara Queensland menyatakan dia menumbuk ikan itu di bahagian hidung bagi menyelamatkan diri, lapor sebuah akhbar semalam.

Wanita itu, Paddy Trumbull sedang berenang bersama suaminya dekat Pulau Dent kelmarin apabila seekor ikan jerung sepanjang satu hingga dua meter menggigit bahagian punggung dan kaki sebelum dia ditarik ke dasar laut.

Dia melawan dengan ikan jerung itu tetapi jurucakap sebuah agensi penyelamat berkata, Trumbull kehilangan beberapa liter darah.

Wanita itu diterbangkan ke Hospital Base Mackey dan kini berada dalam keadaan stabil selepas menjalani pembedahan,

"Saya mula menumbuk ikan itu di bahagian hidung dan ia kemudian menarik saya ke dalam laut kerana saya mula menendangnya di bahagian leher," kata Trumbull kepada rangkaian televisyen Australia, Channel 7.

Beberapa orang yang menyelam bersamanya menggunakan tuala dan pembalut bagi menghalang darah Trumbull keluar dengan banyak. - Agensi
 
Sponsored Post

zaralove

Super Active Member
Joined
Aug 27, 2009
Messages
7,558
Reaction score
330
Points
81
kuat juga nenek ni menumbuk... takut ikan tu..
 

kasmarol

Super Active Member
Joined
Dec 12, 2008
Messages
9,935
Reaction score
59
Points
80
dah tau ada jerung pi mandi gak #:-S
 

zerotech

Super Active Member
Joined
Mar 3, 2009
Messages
9,284
Reaction score
106
Points
73
kekadang biler takut tu dah sampai kiter tetiber jadi kuat giler.. :D
 

kapak

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
19,557
Reaction score
251
Points
131
adeh... pedih idung jerung tu
 

atlantis

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 3, 2008
Messages
35,221
Reaction score
767
Points
161
jerung tu tak tahan nak gelak. tu yg telepas tu..
 

sprinter

Fun Poster
Joined
Aug 1, 2009
Messages
935
Reaction score
9
Points
15
Wanita itu diterbangkan ke Hospital Base Mackey <--- bukan mackey daaaa....Mackay laa...mana punye wartawan ni..tak pegi skolah ker...
 

RMteam

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 20, 2006
Messages
19,577
Reaction score
88
Points
125
tindakan minda bawah sedar tak mengira umur
 
Sponsored Post
Top
Log in Register