BTC USD 63,635.1 Gold USD 1,775.27
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wang hantaran (kisah benar)

tobanezam

Fun Poster
Joined
Mar 23, 2010
Messages
309
Reaction score
26
Points
20
Artikel ni aku amek dari blog Oh!Tidak.com. mmg kelako kalau kita yang alaminye sendiri..
oh-wang-hantaran-punya-pasal-kisah-benar



bukan nama sebenar

Mak kpd Minah: "yerlah...anak saya belajar lulusan universiti. taknalah bilang berape.tapi biarlah patut-patut. Selalunye yang belajar tinggi dalam lingkungan 10ribu. Tapi inilah satunye anak pompuan saya. Harap faham-faham jelah"..


Mak kpd Mat: "Saya paham maksed awak. Tapi saya harap awak pun pahamlah ye. Kalau terlampau tinggi harus ditangguhkan nanati. Biarlah dicepatkan, biar jauh dari maksiat"..

Mak kpd Minah: "Kalau awak tak mampu. anak saya ni bukan tak laku. Ada bnyk lgi yang tengah tunggu. Dahlah harga rendah, nanti ape pulak orang cakap"

Mat: "Yerlah Makcik..makcik ni jual anak ke jual kereta? takda cam gini, sekarang jugak saya bayar DOWNPAYMENT 2ribu. Saya bawak balik anak makcik, malam ni saya TEST DRIVE dulu semua.. Kalau dalam sume baik, jangan cakap 10ribu.. 12ribu pun saya berani letak. tapi kalau dah LEMAU, ENJIN pon tak bagus.. TU!!.. anak makcik dengan deposit2 sume makacik boleh simpan!!..




:eek: ape perasaan Mak si Minah tu agaknye ye.. :-?



Mode.. kalau dah ade tolong delete.. :D:eek:
 
Sponsored Post

fix90

Active Member
Joined
Mar 19, 2009
Messages
2,167
Reaction score
11
Points
25
hahahaha.. penah dengar nih.. test drive yang xtahan tuh..
 

amira88

Legendary Member
Joined
Mar 5, 2008
Messages
12,032
Reaction score
12
Points
115
test drive tgk power enjin cmne...
bleh cilok ke tak...
haha.... hebat mat.... hidup mat....
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register