BTC USD 32,546.0 Gold USD 1,785.48
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell WALLPAPER...Dah boleh bayar pakai credit card..YEAH !!

mummycool

Fun Poster
Joined
Oct 14, 2008
Messages
368
Reaction score
0
Points
10
Hi all

Kami ada lebih 2000 design wallpaper/wallcovering untuk dipilih...
Sebut je nak theme apa.. semua wallpaper/wallcovering berkualiti di import dari pelbagai negara seperti german, holland , china etc..

Tak larat nak upload semua design.. kat sini aku bagi contoh je ye.. korang roger aku untuk collection penuh.. kami bleh pergi tempat korang..ukur dinding dan bagi quotation..free of charge je..:)

Harga semua boleh runding lagi -----> sampai jadi:D

Call AZWAR 016 3450203
YM - [email protected]
 
Last edited:
Sponsored Post

mummycool

Fun Poster
Joined
Oct 14, 2008
Messages
368
Reaction score
0
Points
10
visa.jpg


Kita dah beli perabot cantik, tv cantik.. pasti rumah kalian akan lebih berseri dengan adanya wallpaper.. tak perlu pasang satu rumah pun ( kalau nak pasang boleh jugak *wink* ), kalau bajet agak ketat just pasang satu feature wall je.. blakang tv ke atau blakang sofa ruang tamu ke.. paling paling pakai pun dalam 2 - 4 roll.. percaya la rumah kalian pasti akan nampak lain..Ramai yang tanya berapa kalau pasang wallpaper satu wall ? Sebenarnya harga dia bergantung pada collection apa yang kalian pilih.. tapi rata rata tak sampai RM 1000 pun, mungkin dalam RM600 - RM 1000.



Saya nasihatkan kalau nak pakai Kad Kredit untuk membayar jangan lupa tukarkan pembelian tu kepada Easy / Flexi Pay..Interest nya lebih rendah dan monthly dah fix berapa kita kene bayar..Berikut beberapa langkah yang perlu dilakukan sebelum tukar ke Easy /Flexi Pay :-



1- Call bank , untuk tanya berapa pembelian minimum untuk tukar ke Easy / Flexi Pay.. ada bank minima RM 500 , ada juga yang minima RM 1000



2- Tanya bank berapa interest untuk tukar ke Easy / Flexi Pay, Biasanya dari 4 % - 8% , Kalau tak tukar interest dia dalam 17% setahun.. so dah jimat separuh interest

* Bank Islam interest untuk 12 bulan payment 5.5%

* Standard Chartered 4.99 % - 7.99% untuk 6 bulan, 9 bulan atau 12 bulan.



3- Tanya Bank berapa bulan boleh buat installment.



Kalau ada yang tak faham, kami sedia menjawab pertanyaan kalian ( sebab saya pun selalu buat camni hehehe )



So, bila bila nak tengok katalog Wallpaper boleh la call kami... harga masih boleh dirunding ----> sampai jadi. Kami akan datang dan bagi quotation..no extra charge :)
 

mummycool

Fun Poster
Joined
Oct 14, 2008
Messages
368
Reaction score
0
Points
10
Feel and Caruso- Korean wallcovering...

g_59147-1.jpg


g_59148-2.jpg


g_59150-1.jpg


g_59150-3.jpg


g_59153-2.jpg


g_59138-3.jpg


g_59144-2.jpg
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register