wakil bank rakyat - bank pilihan anda

CG Sponsors




miorbankrakyat

Freshie
Joined
Dec 11, 2008
Messages
29
Reaction score
0
Points
3
Assalamualaikum,

kepada semua warga cg. jika anda ada pertanyaan mengenai pinjaman ataupun mahu membuat pinjaman dengan bank rakyat. bolehlah kemukakan kepada saya. insyaallah saya akan cuba jawab dengan sebaik mungkin demi syarikat (Bank Rakyat) yang saya sayangi.

Wakil Bank Rakyat

MEOR :D:)):)cgrock
 
Sponsored Post

cileque83

Fun Poster
Joined
May 10, 2008
Messages
688
Reaction score
0
Points
10
Saya baru kerja dengan Politeknik Kota Kinabalu, sabah 6 bulan lalu dan title saya masih sementara gred 41. Boleh apply personal loan tak? Kalo boleh PM saye ye
 

waktong

Super Active Member
Joined
Jan 26, 2007
Messages
7,598
Reaction score
113
Points
83
aku lak baru nk posting(cikgu)...nk appy bnk rakyat cc leh tak?
 

miorbankrakyat

Freshie
Joined
Dec 11, 2008
Messages
29
Reaction score
0
Points
3
Kad Kredit -i Bank Rakyat

salam semua warga cg...:D:))

disini ingin saya maklumkan tentang kelebihan menggunakan Kad kredit-i Bank Rakyat - bank pilihan anda

1) Mata Umrah/ Percutian
- mata ganjaran akan diberikan kepada pemegang Kad Kredit untuk setiap RM10 penggunaan . Mata tersebut kemudiannya akan ditukarkan kepada tunai dan boleh digabungkan bersama tabung Umrah/ percutian,

2) Percuma perlindungan takaful
- perlindungan termasuk JAMINAN pembayaran penuh pembiayaan yangbelum dijelaskan melalui penggunaan kad kredit-i

3) Percuma Khairat Kematian- Sumbangan sebanyak RM1,000 kepada pemegang Kad Kredit-i

4) Tiada Caj Berganda- tiada sebarang caj keuntungan berganda yang dikenakan seperti kad kredit konvensional yang lain.

5) Yuran Tahunan DIKECUALIKAN seumur hidup

dan banyak lagi kelebihannya....

to be continue....

Email : [email protected]:)cgrock:)cgrock
 

mesir

Active+ Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
Saya baru kerja dengan Politeknik Kota Kinabalu, sabah 6 bulan lalu dan title saya masih sementara gred 41. Boleh apply personal loan tak? Kalo boleh PM saye ye
wah bro, gred 41 pun aply personal loan gak ke?? :D:D
 

mesir

Active+ Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
salam semua warga cg...:D:))

disini ingin saya maklumkan tentang kelebihan menggunakan Kad kredit-i Bank Rakyat - bank pilihan anda

1) Mata Umrah/ Percutian
- mata ganjaran akan diberikan kepada pemegang Kad Kredit untuk setiap RM10 penggunaan . Mata tersebut kemudiannya akan ditukarkan kepada tunai dan boleh digabungkan bersama tabung Umrah/ percutian,

2) Percuma perlindungan takaful
- perlindungan termasuk JAMINAN pembayaran penuh pembiayaan yangbelum dijelaskan melalui penggunaan kad kredit-i

3) Percuma Khairat Kematian- Sumbangan sebanyak RM1,000 kepada pemegang Kad Kredit-i

4) Tiada Caj Berganda- tiada sebarang caj keuntungan berganda yang dikenakan seperti kad kredit konvensional yang lain.

5) Yuran Tahunan DIKECUALIKAN seumur hidup

dan banyak lagi kelebihannya....

to be continue....

Email : [email protected]:)cgrock:)cgrock
Bro nak tanya,
kwn aku guna kad kedit bank rakyat tu, tp pasai pe kad tu xleh guna utk online transaksation?? Asyik kena rejek jek..
Explain sikit bro..
 

miorbankrakyat

Freshie
Joined
Dec 11, 2008
Messages
29
Reaction score
0
Points
3
hehheehhe...

bagus soklan tu...

untuk pengetahuan semua , memang kad kredit tak leh buat online transaki pasal kad kredit tu baru jer dilancarkan. belum sepenuhnya beroperasi. sedikit demi sedikit akan ada...saborrr brooo
 

miorbankrakyat

Freshie
Joined
Dec 11, 2008
Messages
29
Reaction score
0
Points
3
lagipun kad kredit tu produk terbaru bank rakyat...yang pertama plak tu.. mana ada lagi sebelum nie kad kredit bank rakyat... baru nak belajar lah nie....

SEmoga kad kredit bank rakyat diterima pasakai oleh semua warganegara malaysia...

nak apply kad kredit bank rakyat..leh jumpa aku

[email protected]
 
Sponsored Post
Top
Log in Register