BTC USD 51,060.6 Gold USD 1,780.52
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wajah Kereta Peronda PDRM Terbaru

TT

CG Super Hardcore Club
Messages
161,938
Top Poster #4
Joined
Jan 13, 2009
Messages
161,938
Reaction score
22,066
Points
1,671
yg viral fk8r. yg dpt arini bezza

image.jpg
 
Sponsored Post

dausbiz

CG Hardcore Club
Messages
52,463
Paid Membership
Joined
Apr 27, 2015
Messages
52,463
Reaction score
1,783
Points
596
Polis pun bawa bezza ka sempoi la
 

Kamm Matt

Fun Poster
Messages
545
Joined
Sep 20, 2013
Messages
545
Reaction score
41
Points
20
YAng tu patrol bang.
Skuad helang.
Ade je.

Jarang naik highway ke?


selalu je utara selatan.. dan rumah pun memang dekat tepi hiway.. tak pernah dah ku nampak pun... dulu geng2 ebo ni selalu je ngeteh kat kedai port aku lepak.. langsung takdee...

:-?:-?
 

afshaman

Active+ Member
Messages
3,305
Joined
Nov 8, 2013
Messages
3,305
Reaction score
386
Points
51
selalu je utara selatan.. dan rumah pun memang dekat tepi hiway.. tak pernah dah ku nampak pun... dulu geng2 ebo ni selalu je ngeteh kat kedai port aku lepak.. langsung takdee...

:-?:-?

Ada lagi bos...kawan tiap2 minggu lalu PLUS balik kg utara mmg saing ngan eboten ni....selalu jumpa tapi kat hiway je la...duk tahan van2 siam ulang alik...:D
 

lim pop

Banned
Messages
105
Joined
Feb 25, 2019
Messages
105
Reaction score
8
Points
15
fk8r ni syok bawak, test drive kat honda haritu memang rasa kereta ni banyak power.. maintenance murah dari bli conti.. tengah fikir2 nak beli fk8r, sekarang pakai c43, maintenance dah mula mahal....
 

puyol

CG Top Poster Club
Messages
25,335
Joined
Jun 28, 2011
Messages
25,335
Reaction score
2,825
Points
201
fk8r ni syok bawak, test drive kat honda haritu memang rasa kereta ni banyak power.. maintenance murah dari bli conti.. tengah fikir2 nak beli fk8r, sekarang pakai c43, maintenance dah mula mahal....

C 43 tu beli CBU ke CKD?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register