BTC USD 19,755.8 Gold USD 1,704.45
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Waja 1.6 SOHC Auto Year 2002 Nak Jual (28K)

papito

Fun Poster
Messages
487
Joined
Dec 24, 2006
Messages
487
Reaction score
0
Points
10
Owner sekarang student budak Yaman (2nd Owner) dah kawin pun jenis pakai kereta cermat. Kereta condition OK
Aku tolong jualkan untuk kawan aku tu pasal dia nak tukar kereta lebih kecik coz nak jimat minyak. Aku tepek gambar dulu

DSC00204.jpg


DSC00206.jpg


DSC00207.jpg


DSC00205.jpg


Kereta ni sekarang kat Taman Sepakat Indah, Sg Chua, Kajang.
Kalau minat nak beli boleh contact aku so aku boleh arrange untuk datang tgk keter atau test drive.

Harga nak jual RM28K
Kereta memang condition OK pasal aku pun selalu dok pinjam drive kalau keter aku takder :D
 
Sponsored Post

papito

Fun Poster
Messages
487
Joined
Dec 24, 2006
Messages
487
Reaction score
0
Points
10
Up sikit.. ada hadiah misteri untuk pembeli bertuah hehe
 

Vondereich

CG Top Poster Club
gem
Messages
23,880
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,880
Reaction score
939
Points
176
Nih laju je member sambar nih.. Semoga berjaya.. :D
 

papito

Fun Poster
Messages
487
Joined
Dec 24, 2006
Messages
487
Reaction score
0
Points
10
Special insentif for serious buyer.. those who buy this car will get free insurance from me :D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register