WahedInvest.com - Pelaburan Patuh Syariah

CG Sponsors




abdulricks85

Active+ Member
Joined
Jul 31, 2010
Messages
3,370
Reaction score
129
Points
43
Tengah berkira2 nak keluarkan wahed ni pergi masukkan dekat kripto macam ethereum atau litecoin,lagi besar pulangan. 10k dekat Bank Islam Investment BEST aku dah masukkan dekat LUNO,beli coin murah2,dah dapat 20k dari modal. XRP la tak sangka beli 1ringgit tiba2 naik pergi 3 ringgit..terus jual
 
Sponsored Post

zackpenang

Fun Poster
Joined
Jan 9, 2010
Messages
313
Reaction score
145
Points
23
Tengah berkira2 nak keluarkan wahed ni pergi masukkan dekat kripto macam ethereum atau litecoin,lagi besar pulangan. 10k dekat Bank Islam Investment BEST aku dah masukkan dekat LUNO,beli coin murah2,dah dapat 20k dari modal. XRP la tak sangka beli 1ringgit tiba2 naik pergi 3 ringgit..terus jual
Keluarkan saja Bossku, saya pun nak keluarkan semua dalam Wahed ni, Invest sendiri kat stock market BSKL..
 

kamal_kampong

Legendary Member
Joined
Apr 30, 2007
Messages
16,681
Reaction score
840
Points
171
Keluarkan saja Bossku, saya pun nak keluarkan semua dalam Wahed ni, Invest sendiri kat stock market BSKL..
Sy ada gak belajar2 invest kat bskl..tp kat wahed simpan gak sikit..wahed ni utg x tinggi sgt cuma risiko agak trkawal..invest bskl utg tinggi n risiko pun boleh tahan..:)
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,677
Reaction score
366
Points
141
Tengah berkira2 nak keluarkan wahed ni pergi masukkan dekat kripto macam ethereum atau litecoin,lagi besar pulangan. 10k dekat Bank Islam Investment BEST aku dah masukkan dekat LUNO,beli coin murah2,dah dapat 20k dari modal. XRP la tak sangka beli 1ringgit tiba2 naik pergi 3 ringgit..terus jual
mantap..camne jual tu??
mmg sentiasa ade buyer?
 

abdulricks85

Active+ Member
Joined
Jul 31, 2010
Messages
3,370
Reaction score
129
Points
43
mantap..camne jual tu??
mmg sentiasa ade buyer?
Sempat kumpul 36k...dah keluarkan semua ada dalam LUNO. Jadi dalam Wahed ada 10k, yang BEST ada 10k tu keluarkan pergi LUNO, beli XRP, LTC dengan ETH kejap...masa LTC naik 900,ETH 8000 dengan XRP 3.50 jual semua kripto2 tu...ngam2 BTC turun
Screenshot_2021-02-13-12-59-15-193_com.coinmarketcap.android__01.jpg
 
Last edited:

abdulricks85

Active+ Member
Joined
Jul 31, 2010
Messages
3,370
Reaction score
129
Points
43
Tapi memang berisiko tinggi, volatile...nasib ada pengalaman masa 2017-2018
 

abdulricks85

Active+ Member
Joined
Jul 31, 2010
Messages
3,370
Reaction score
129
Points
43
Main BTC ni hati kena kering betul.
2 hari terjun 20% lebih.
tu kena ada pengalaman, saya dah berjaya harung 2017 punya terus saya invest bulan 12 tu hari...banyak dah untung,jual semua bagi dapatkan MYR. sekarang cari coin harga bawah 1sen, simpan sampai pencen
 

stabilo

Freshie
Joined
Jan 15, 2015
Messages
41
Reaction score
7
Points
11
Hence, Wahed is definitely a robo-advisor that you should not overlook if you are looking to build your passive investing portfolio, regardless of your religion and background
 
Sponsored Post
Top
Log in Register