WahedInvest.com - Pelaburan Patuh Syariah

CG Sponsors




zackpenang

Fun Poster
Joined
Jan 9, 2010
Messages
153
Reaction score
80
Points
20
Kalo x.salah faham ikut graf tu market bln 9 x cantik..saham global, as, UK n malaysia semua negatif..
1602546502185.png


Kalau sapa yang dapat invest pada 24/25 September time tengah rendah, bulan 10 dah boleh buat untung, sekarang dah naik balik, saya pun bulan 9 baru ni rugi sampai Rm300 lebih, sekarang bulan 10 dah cover balik..
 
Sponsored Post

kamal_kampong

Legendary Member
Joined
Apr 30, 2007
Messages
16,661
Reaction score
834
Points
171
Keuntungan 7.16% tp dpt RM18.54 jer.. ada rakan² yg boleh bg ulasan...? Member ini dah simpan dlm sebulan lebih.. agresif portfolio..

View attachment 295755
camni jadi sbb jumlah pelaburan yg besar msk kemudian pastu market tak cantik..jd % tinggi tapi keuntungan rendah..contoh kecil mula2 masuk rm100 pastu 2 bulan lepas tu naik 10% jadi rm110..tambah 1k pastu market jatuh 2%, jd -rm20.. dlm kes ni peratus keuntungan 8% tp keuntungan - rm10 lbh krg..

kalo sy salah tlg betulkan..:)
 

oberst

Fun Poster
Joined
Mar 31, 2013
Messages
148
Reaction score
29
Points
20
Akhirnya dapat first profit sejak join Wahed awal bulan lepas..
Asyik loss je sbb market tak cun.. paling rugi RHB Sukuk, loss RM14..

Screenshot 2020-10-14 033450.jpg
 
Last edited:

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,444
Reaction score
301
Points
131
Akhirnya dapat first profit sejak join Wahed awal bulan lepas..
Asyik loss je sbb market tak cun.. paling rugi RHB Sukuk, loss RM14..

View attachment 296606
sama laa..arini baru positif..
aku masuk RM2.1k..tapi hari esok akan turun sbb HLAL jatuh ckit..

 
Sponsored Post
Top
Log in Register