WahedInvest.com - Pelaburan Patuh Syariah

CG Sponsors




Sponsored Post

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
6,468
Reaction score
545
Points
126
den baru nak start invest.. bila den nak masukkan fund, masa masuk kat online banking, dia tulis akaun pacific apa ntah .. btol ke tu?

kalo dah pilih one time, bole tambah lagi tak nnt?
 

kamal_kampong

Legendary Member
Joined
Apr 30, 2007
Messages
16,557
Reaction score
804
Points
161
den baru nak start invest.. bila den nak masukkan fund, masa masuk kat online banking, dia tulis akaun pacific apa ntah .. btol ke tu?

kalo dah pilih one time, bole tambah lagi tak nnt?
Yup..betul ler tu bos..

Ok jer pilih one time..lain kali nak tambah xjd masalah..pilih jer one time of utk tambah invest lain kali..
 

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
6,468
Reaction score
545
Points
126
Yup..betul ler tu bos..

Ok jer pilih one time..lain kali nak tambah xjd masalah..pilih jer one time of utk tambah invest lain kali..
ok terima kasih..

sbb dia atas nama lain tu yg konpius skit.. igtkan ada nama wahed ke .. baru la den tak ragu2 :ROFLMAO:

aritu upload gmbr lesen.. skali kene reject, tgk2 lesen dah mati rupanya hahaha
 

kamal_kampong

Legendary Member
Joined
Apr 30, 2007
Messages
16,557
Reaction score
804
Points
161
ok terima kasih..

sbb dia atas nama lain tu yg konpius skit.. igtkan ada nama wahed ke .. baru la den tak ragu2 :ROFLMAO:

aritu upload gmbr lesen.. skali kene reject, tgk2 lesen dah mati rupanya hahaha
Yup lesen tamat tenpoh reject gak..kena yg idup..
 

Poziabb

Active+ Member
Joined
Aug 1, 2009
Messages
4,515
Reaction score
22
Points
25
belum invest lagi bam.. esk lusa kut 😁

saya email wahed tanya.. dia reply camni 👇👇👇

Haris (Wahed Invest Malaysia)

29 Mei 2020, 10:49:52 PTG GMT-4

Salam,

Terima kasih kerana menghubungi kami.

Kami sedang dalam proses menaiktaraf portfolio anda. Dana anda akan dilaburkan dan dikemaskini di dalam app Wahed anda selepas proses ini selesai.

Kami ingin pastikan bahawa dana anda yang berjaya dideposit yang kini diagihkan sebagai 'tunai' akan dilaburkan mengikut harga tutup pasaran semasa mengikut situasi berikut :

1. Deposit yang dibuat selepas jam 12 tengah hari pada hari bekerja, dana akan dilaburkan mengikut harga tutup pasaran pada hari yang sama.

2. Deposit yang dibuat selepas jam 12 tengah hari pada hari bekerja, dana akan dilaburkan mengikut harga tutup pasaran pada hari bekerja berikutnya.

3. Deposit yang dibuat pada hari bukan bekerja (hari minggu dan cuti am), dana akan dilaburkan mengikut harga tutup pasaran pada hari bekerja berikutnya.

Kami ingin memohon maaf ke atas segala kesulitan yang dialami dalam tempoh ini.

Harap penjelasan ini membantu.

Ikhlas,
Wahed Invest
 
Sponsored Post
Top
Log in Register