Vvvip digi 016 98888807

CG Sponsors




mastered

Active Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
1,832
Reaction score
12
Points
25
sold out

:)paid:)paid:)paid
 
Last edited:
Sponsored Post

gastacopz

Legendary Member
Joined
Sep 7, 2008
Messages
11,331
Reaction score
19
Points
120
0169888807
stater pack ni belum didaftar
harga mengikut bit yang paling tinggi..

untuk keterangan lanjut
0169221939 tq

atau c.o.d

RED NETWORK COMMUNICATION
14 B JALAN BESAR KUALA BERANG
TERENGANU
rm100 sini:D
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
per byk nya no 8....8983 ada tak
 

skonet

Junior Member
Joined
Dec 17, 2008
Messages
87
Reaction score
0
Points
6
nomber tak lawa...:))




0169888807
stater pack ni belum didaftar
harga mengikut bit yang paling tinggi..

untuk keterangan lanjut
0169221939 tq

atau c.o.d

RED NETWORK COMMUNICATION
14 B JALAN BESAR KUALA BERANG
TERENGANU
 

mastered

Active Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
1,832
Reaction score
12
Points
25
016 9888808 sudah dijual rm 900..tq


untuk yg berminat untuk terus nak buat M.N.P ke celcom atau maxis.. boleh diuruskan..
 

skonet

Junior Member
Joined
Dec 17, 2008
Messages
87
Reaction score
0
Points
6
no saya 01998888889 sape nak beli?
 

wan_ensem501

Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
1,632
Reaction score
7
Points
25
silap2.:D
rm50, tgk kt title tulis 5 8, tp kat detail 4 jer 8, rupernyer tuana tanah silap taip daa, da smpi 8 angka dia dia nyee no phone.:eek::eek::eek:
yup...
num tu ade 4x8 je la...
bukan 5x8 mcm yang kat title tu...
brp nak bid ni....
rm101 ok ke??
 
Sponsored Post
Top
Log in Register