BTC USD 48,073.1 Gold USD 1,754.13
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell voucher jaya juso rm350 nk tukar tunai rm200

chicken_little

Fun Poster
Joined
Apr 21, 2007
Messages
540
Reaction score
1
Points
15
slm..sy ada voucher jaya jusco bernilai rm350. sy nk tukar dgn duit.so spe yg nk bli voucher ni dgn hrga rm200 bgtau k..
 
Sponsored Post

notrexdame

CG Hardcore Club
Paid Membership
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
aik? nape x nak beli je barang dlm tu terus?
 

eboss

CG Hardcore
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
slm..sy ada voucher jaya jusco bernilai rm350. sy nk tukar dgn duit.so spe yg nk bli voucher ni dgn hrga rm200 bgtau k..

huh macam nie pun dok ada ka. voucher tu aku campak buang saja. memang betui ler nilainya RM350 tapi kalau tengok term and condition indah khabar dari rupa.
 

sERaiTok

Active Member
Joined
Feb 11, 2008
Messages
1,850
Reaction score
0
Points
20
huh macam nie pun dok ada ka. voucher tu aku campak buang saja. memang betui ler nilainya RM350 tapi kalau tengok term and condition indah khabar dari rupa.
campak kt mano tu.. nk g ambik la:D:D:D
 

namkin

Active+ Member
Joined
Feb 7, 2008
Messages
3,376
Reaction score
57
Points
30
huh macam nie pun dok ada ka. voucher tu aku campak buang saja. memang betui ler nilainya RM350 tapi kalau tengok term and condition indah khabar dari rupa.

ape yg xbest nyer tuh..
story la sket..
 

diablo

Active+ Member
Joined
May 18, 2007
Messages
3,639
Reaction score
10
Points
25
slm..sy ada voucher jaya jusco bernilai rm350. sy nk tukar dgn duit.so spe yg nk bli voucher ni dgn hrga rm200 bgtau k..

kasik tempek gmbr scan dpn blkg bro bagi jelas voucher ada as bukti n kitaorang nk tgk apa yg terms n conditions je .

kdg2 indah khabar dari rupa je . tgk2 kena beli harga barang RM1000 ke atas baru leh tembus mmg scam yg amat la :D:(scam
 

eboss

CG Hardcore
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
ape yg xbest nyer tuh..
story la sket..

kalau nak beli kasut dapat discout RM100 tapi syaratnya kena beli apa2 barang jenama tersebut harga RM250 dulu

:mad:
 

diablo

Active+ Member
Joined
May 18, 2007
Messages
3,639
Reaction score
10
Points
25
kalau nak beli kasut dapat discout RM100 tapi syaratnya kena beli apa2 barang jenama tersebut harga RM250 dulu

:mad:

Da agak . Angkat sepanduk dulu la :(scam:(scam
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register