Vote Game FPS peperangan moden yg best korang pernah main setakat ni.

CG Sponsors




Game FPS Apa Yang Best


  • Total voters
    0

rayz

Legendary Member
Joined
Jun 5, 2007
Messages
12,962
Reaction score
734
Points
161
aku saja nak tgk apa game tembak menembak

FPS jenis modern punya la yg korang rasa best yg pernah korang main.:D

*adehh camana nk adjust poll ni nak tambah lagi.

-RainbowSix2


sapa pernah download game kat sini, free ker.
http://blackhatt.com/
 
Last edited:
Sponsored Post

T2T

Super Active Member
Joined
Apr 16, 2008
Messages
6,927
Reaction score
113
Points
73
er.. operation flashpoint kira kategori ni jugak ke?
aku suka gile kat game ni..
 

XTigy

Fun Poster
Joined
Mar 18, 2009
Messages
465
Reaction score
51
Points
20
modern walfare
bukan ke modern warfare
 

xerocracker

Active+ Member
Joined
Oct 3, 2007
Messages
2,960
Reaction score
41
Points
30
hoho..aik..aku orang pertama vote untuk crysis ker?..huhu,,aku baru jer main,..mmg best pon..yang lagi satu 2..xmaen lagi..tapi wat masa ni crysis la kot.. :p
 

nawzam

Fun Poster
Joined
Aug 30, 2009
Messages
508
Reaction score
1
Points
15
aik 2 je list?

den suka main
-battlefield 2
-modern warfare 2
-cs source
-halflife

sumer main offline..huhu
 

amirrash

Active+ Member
Joined
May 27, 2008
Messages
2,842
Reaction score
10
Points
25
aku suka halflife dan counter strike. :D
 

kuhebat

Active+ Member
Joined
Dec 21, 2009
Messages
3,103
Reaction score
35
Points
30
Brothers in Blood uhhhhhhh.... best gile......... prang nya real
 

TwiStEd pIps

Super Active Member
Joined
Sep 10, 2009
Messages
7,545
Reaction score
4
Points
65
2 je list.. aku lebih suka men on9 games kalau fps nih.. >:) >:) >:)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register