VondereichFX EA version 1.3 (Jom Saving Stail ASB)

Recommended Brokers


Forex Chart

||||||

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2007
Messages
13,405
Reaction score
241
Points
123
Salam...nak tnya klu 500usd acc standard boleh run untuk 4 pair x? broker mana yang boleh layan ea ni...
ini kalau satu pair pun dah bahaya utk ea sebegini. Kalau dengan akaun cent memang sedap la modal camni
 
Sponsored Post

Rizal

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 25, 2008
Messages
12,051
Reaction score
636
Points
191
martingale ni bagus utk pair yg ada range besar..cepat turun naik mcm gbpaud
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,664
Reaction score
893
Points
166
kebanyakkan EA win rate dia 7:3 berbanding manual.. Sbb manual ni penuh dgn emosi susah skit kalau nak menten kalau yg baru trade la :D

EA plak time untung tu korang keep withdraw la.. Bila kena skali sekala tu still masih kaunter untung berbanding rugi
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,664
Reaction score
893
Points
166
yg polo sop, gj trending pun no hal.. masih terkawal pelot.. tapi dlm grup ada gak yg tumpas gara2 lot besor.. mungkin baru nak buat kajian
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,664
Reaction score
893
Points
166
V1.5 dah buat... tgh test... nasib baik grup supportive.. Tong2.. Yg tong2 kos upgrade den kasi early pass :D

test kaw2 sebelum 3-4 bulan baru public :D
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,664
Reaction score
893
Points
166
kalau tngh run 1.3 dok ada post lama 1.3 , terus download yg 1.5b boleh ka boss? ada efect x post lama yg dok ada 1.3?
1.5 blom bole public.. hanya yg topap kos upgrade je bole guna untuk early pass.. so kalau ada new release dari den, den terus submit kat yg tong2..

nak meh PM. Early test tak mahal. Akan ada release version kalau ada penambahan..

Boleh je update tp lepas clear la post semua

v1.6 tgh tggu coder ni buat.. ada grouping martin..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register