VondereichFX EA version 1.3 (Jom Saving Stail ASB)

Recommended Brokers


Forex Chart

Sponsored Post

stillFX

Super Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
5,924
Reaction score
472
Points
81
semua tgh duk tahan tsunami jpy ke... huhuhu
 

coklatpedas

Fun Poster
Joined
Oct 20, 2011
Messages
539
Reaction score
0
Points
10
Salam...nak tnya klu 500usd acc standard boleh run untuk 4 pair x? broker mana yang boleh layan ea ni...
 

snooker372

Active Member
Joined
Oct 17, 2010
Messages
1,023
Reaction score
9
Points
25
Salam...nak tnya klu 500usd acc standard boleh run untuk 4 pair x? broker mana yang boleh layan ea ni...
Kena bagi otai yg jawab...sebab akaun standard 500usd 4 pair pulak tu.....kalau akaun cent 500usd...otai Lee dah pernah bagi tau page2 yg belakang
 

afshaman

Active+ Member
Joined
Nov 8, 2013
Messages
2,609
Reaction score
111
Points
33
Salam...nak tnya klu 500usd acc standard boleh run untuk 4 pair x? broker mana yang boleh layan ea ni...
Kalau persoalan boleh atau tidak...jawapannya boleh...kalau persoalan sesuai atau tidak...jawapannya tidak sesuai...rasanya majoriti broker yang allow EA...boleh layan...so terpulang pada bro nak run satu atau 4 pair sekali...cuma kalau MC tu tanggung sendiri la...seeloknya 500usd Acc Cent / Micro...
 

coklatpedas

Fun Poster
Joined
Oct 20, 2011
Messages
539
Reaction score
0
Points
10
Hai kwn, Lee sini. Akaun 500dollar dlm cent jd 50,000usd
Pair 4 je, EJ AJ CJ UJ, setting default, starting lot 0.05 (selamat)
Target sebulan dpt RM100~200 dah cukup makan,minum..slow dan steady
Masuk je Telegram kita bincang dlm group tiap2 hari.:D:D
mcm na nk join group telegram ni...
 

coklatpedas

Fun Poster
Joined
Oct 20, 2011
Messages
539
Reaction score
0
Points
10
Kalau persoalan boleh atau tidak...jawapannya boleh...kalau persoalan sesuai atau tidak...jawapannya tidak sesuai...rasanya majoriti broker yang allow EA...boleh layan...so terpulang pada bro nak run satu atau 4 pair sekali...cuma kalau MC tu tanggung sendiri la...seeloknya 500usd Acc Cent / Micro...
terima kasih atas nasihat masta
 
Sponsored Post
Top
Log in Register