Volkswagen polo review

CG Sponsors




mocet

Active Member
Platinum Member
Joined
Aug 10, 2014
Messages
1,717
Reaction score
60
Points
40
ini "float"..hahaha..takziah lah wahai bosskuu...
Banjir ke bang..?

Cari potong je la..boleh kacuk ecu dr model lain x..?
Dr gti ke...passat ke..sbb engine sama je.
Dah kacuk, nasib baik tuner ECU power boleh adjust balik setiap mapping, masalahnya lepas ni dah takleh hantar ke vw services kena anta specialist.
 
Sponsored Post

namkin

Active+ Member
Joined
Feb 7, 2008
Messages
3,369
Reaction score
57
Points
30
Dah kacuk, nasib baik tuner ECU power boleh adjust balik setiap mapping, masalahnya lepas ni dah takleh hantar ke vw services kena anta specialist.
burn la warranty..hahaa
 

namkin

Active+ Member
Joined
Feb 7, 2008
Messages
3,369
Reaction score
57
Points
30
Memang dah habis warranty sebab dah convert pakai performance part:D:D:D
waahhh~!! kental la bro.. join drag kat airport sungai besi hari tu x..?

join FB group VW yg mne satu..?
 

BroAct

Active Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
2,297
Reaction score
83
Points
35
1582163700525.png


ada sape2 dkt CG pakai Polo Sedan 1.6 CKD? aku minat dgn kete ni. harga murah. ada problem ke?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register