Volkswagen polo review

CG Sponsors




Sponsored Post

izaf505

Active Member
Joined
Oct 25, 2011
Messages
1,879
Reaction score
32
Points
45
pergh..major servis cekik darah btol
 

belam

Super Active Member
Joined
Jul 29, 2013
Messages
5,778
Reaction score
222
Points
73
4rat plg murah servis tu pon klu xde part lain yg nak kena ganti.
gila hape.
 

jaws_am

Legendary Member
Joined
May 29, 2008
Messages
10,488
Reaction score
1,744
Points
191
vw nih cmpk sungai je..
klo ada duit lebih x thu nak wat pe..

boleh la beli..

#alah membeli kampung tergadai.. :))
 

namkin

Active+ Member
Joined
Feb 7, 2008
Messages
3,369
Reaction score
57
Points
30
Stage 2, ECU rosak bukan sebab flash tapi masuk air :D:D
ini "float"..hahaha..takziah lah wahai bosskuu...
Banjir ke bang..?

Cari potong je la..boleh kacuk ecu dr model lain x..?
Dr gti ke...passat ke..sbb engine sama je.
 

exboy

Super Active Member
Joined
Oct 18, 2013
Messages
5,561
Reaction score
113
Points
73
Cerita pasal aku beli kereta baru sudah sampai ke penghujungnya..

Ni bini plak terasa nak tuka kete baru..nak beli polo merah katenye😅😅


Ok ke tak ni kawan2?
 

puyol

CG Top Poster Club
Joined
Jun 28, 2011
Messages
20,899
Reaction score
1,793
Points
201
Cerita pasal aku beli kereta baru sudah sampai ke penghujungnya..

Ni bini plak terasa nak tuka kete baru..nak beli polo merah katenye😅😅


Ok ke tak ni kawan2?
Tunggu Polo Mk6 keluar.



 
Sponsored Post
Top
Log in Register