virus gambar lucah..

CG Sponsors




AMICO66

Super Active Member
Joined
May 5, 2008
Messages
9,629
Reaction score
258
Points
91
Kalau tajuk ni dah ada MOD tolong deletekan.

Ni aku dapat dari tagged dan dipostkan oleh uncle zul...
aku forwardkan pada semua kot2 ada kawan2 yang menerima kononnya dari aku...


Kepada kawan2 ku yg dihormati...
Sekarang ini ada virus telah menjangkiti rangkaian Friendster, Tagged, MySpace, Facebook, dll.
Virus ini akan menghantar gambar-gambar lucah melalui "comment" kepada kita...
Sekiranya berlaku, seterusnya ia akan membuatkan kite ter "SIGN OUT" dengan sendirinya tanpa kita tekan LOG OUT...
Lepas kita "SIGN IN" balik, virus ini akan mula beroperasi dan ia akan menghantar gambar2 lucah itu kepada friend list kita di Friendster, Tagged, MySpace, Facebook, dll ni melalui comment dengan menggunakan nama kita...secara langsung, ia dapat memburukkan nama baik kita sendiri....
Pada kawan2 sekalian, sekiranya anda menerima gambar yg bukan-bukan (lucah) daripada ID saya, ianya adalah disebabkan oleh virus tersebut...

Saya tidak akan melakukannya sebab saya menghormati kawan2 saya.
HARAP MAKLUM....
SEBARKAN PADA KAWAN2 YANG BELUM TAHU SEBELUM ANDA MENJADI MANGSA!!


~X(~X(~X(~X(
 
Sponsored Post

akecema

CG Top Poster Club
Joined
Jan 26, 2007
Messages
20,767
Reaction score
1,831
Points
206
Tak pakai antivirus ke?
bukan virus la bro..
just little trick manupulasi akaun

bile kite klik gambo die akan masuk fake website yg serupa mcm
page website asal..
bile masukkan akaun balik die akan capture akaun kite punye password
masuk database diorg dan wallaaa.. dah boleh spam guna akaun website yg kene hack..

mcm website banking pishing la:(scam
 

Bombastic

Fun Poster
Joined
Aug 10, 2008
Messages
866
Reaction score
47
Points
20
die akan berlaku bile kite tkn gamba tu je kn....kalo kite tkn approve bleh ke???atau deny
 

geniusneuro

Banned
Joined
Nov 1, 2008
Messages
19,775
Reaction score
7
Points
115
dulu penah terkena kat friendster, x tgk ape comment tu, sekali da approve baru perasan... skg x layan da fs... :D
 

fix90

Active Member
Joined
Mar 19, 2009
Messages
2,167
Reaction score
11
Points
25
xsilap dia buang "usernit" bikin komputer xleh logon.. sambung explorer ngan app "fake" dorang.. dah jadi kesukaan penggemar pembuat virus skg..
xguna btui
 

mangkaq

Super Active Member
Joined
Mar 13, 2008
Messages
8,834
Reaction score
71
Points
75
Hahaha...dah kuat phising kat social network!!!
 

iorichee

Active+ Member
Joined
Jan 22, 2008
Messages
4,681
Reaction score
11
Points
25
biasanyer sosial network...

apa thah pekdah buat camnie....
 

roslanab

Active Member
Joined
Dec 30, 2008
Messages
2,483
Reaction score
23
Points
25
Bulan lepas, aku ada click kt facebook, ntah aku pun dah lupa, quiz ke apa tu.
Sekali aku klik terus virus serang komputer aku sampai hancur semua datakat komputer aku.
Petangnya aku terus format kat kedai, caj format RM60 tu aku tak kesah, tapi data2 kat dlm pc tu tak sempat buat back up.

Sejak dari itu, aku malas nak klik sembarang kat facebook ni.
Aku guna facebook hanya untuk jejak kawan lama je.
 

sprinter

Fun Poster
Joined
Aug 1, 2009
Messages
935
Reaction score
9
Points
15
aritu kawan aku ada kene gak camni..tetibe je anta private msg link porno...aku x layan laa..sbb aku percaya kwn ni{pompuan} takkan buat camtu nye...last2 lame ilang dah....tp hampir hari2 ada msg porno tu dlm inbox aku..hati2 kwn
 
Sponsored Post
Top
Log in Register