Virtual Credit Card VCC-buy online, Verify Paypal and Ebay!Very Cheap in Town

CG Sponsors




berlian156

Fun Poster
Joined
May 3, 2008
Messages
239
Reaction score
0
Points
10
assalamualaikum dan salam sejahtera..adapun hamba di sini ingin menawarkan servis VCC (virtual credit card)..(alamak.. bahasa lama la pulak)

Apa itu VCC??

di mudahkan cerita- VCC tu fungsinya sama macam credit or debit card, boleh digunakan untuk urusan Verified PAYPAL, Verified Ebay, MEMBELI BELAH ONLINE atau apa sahaja yang berkaitan dengan pembayaran online.
..bezanya VCC ni dalam bentuk virtual, tak boleh dipegang atau dikunyah tapi boleh dilihat..

Kelebihan VCC

anda boleh menggunakan apa sahaja nama atau alamat di VCC ini. Oleh yang demikian, identiti anda dilindungi.

VCC yang saya tawarkan ini expired date mengikut apa yang tertera kat kad. Maksudnya, jika anda membeli hari ini, ada boleh menggunakannya bila-bila masa sebelum expired date (biasanya setahun selepas pengaktifan). Tidak seperti sesetengah perkhidmatan VCC, anda perlu menggunakannya dalam masa 24 jam selepas diaktifkan.

kenapa anda perlu VCC walaupun anda ada kredit kad atau Debit kad?

-Jika anda seorang yang tidak mahu identiti anda dikenali

- Banyak penipuan kredit dan Debit kad berlaku seperti penggunaan tanpa kebenaran, Kecurian Identiti, Kecurian Maklumat Bank (jika anda menggunakan debit kad yang di 'link' kan ke bank)

Dengan penggunaan VCC anda tidak perlu bimbang akan perkara di atas kerana anda tidak perlu beri APA2 MAKLUMAT untuk memiliki VCC ini. semudah ABC-

saya mesti piley!

Katakan YA pada VCC!


owh, lupa nak bagi harga, Harga adalah USD 10 Sahaja

apa yang anda dapat dengan USD 10?

- anda akan dapat satu VCC
-anda boleh verified ebay dan paypal dengan menggunakan kad yang sama.
-saya akan 'LOAD' kad anda sebanyak USD 4. cukup untuk anda verified Ebay dan Paypal.
paypal akan menolak USD 3 dari VCC anda dan ebay akan menolak 0.75 USD.

Untuk urusan lain seperti membeli belah online, anda hanya perlu 'TOP-UP' Kad anda. dan sedia untuk digunakan..

Untuk TOP-UP kena melalui saya.

kadar untuk TOP-UP ialah= Nilai yang hendak Di TOP-UP dalam USD+(4.95% dari Nilai TOP-UP)

Untuk kadar tukaran Asing saya menggunakan Rate yang digunakan Maybank

YM saya: aragorn_um[at]yahoo.com:)

Sedia Membantu di Mana Jua
 
Sponsored Post

AyahChor

Fun Poster
Joined
Apr 20, 2008
Messages
492
Reaction score
0
Points
10
kalau vcc kosong tanpa duit kat dalam ada? berapa?
 

berlian156

Fun Poster
Joined
May 3, 2008
Messages
239
Reaction score
0
Points
10
Ada tak? kalau ada US1 pun tak pe.
ada.. boleh kalau nak.. tapi kalau nak verify apa2 seperti facebook ads (walaupun facebook tak tolak duit) tetap kena ada at least USD 1.. YM saya untuk maklumat lanjut
 
Sponsored Post
Top
Log in Register