BTC USD 19,305.2 Gold USD 1,660.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Virtual Biz Online Mana yang ok - VPN , TORRENT , VPS , WEB HOSTING

nivi

Fun Poster
Messages
436
Joined
Jan 21, 2011
Messages
436
Reaction score
4
Points
15
salam,

nak tanya virtual biz online yang bagus contoh
- VPN
- TorrentFlux , rTorrent , Seedbox
- Web Hosting
- VPS

- kalau nak niaga seedbox kt mana agak nk beli dedi server yg unlimited ? cadangan seedboxsolution.com

- kalau vpn ade x full tutorial setup server vpn

atau ade lagi cadangan utk virtual biz ni
 
Sponsored Post

ikomik

Fun Poster
Messages
277
Joined
Apr 4, 2011
Messages
277
Reaction score
0
Points
10
wsalam

dari carian aku

1. cari biz online selain yg bos nyatakan ..jual brg2 ka kat lelong/ ebay
2. kalau nak juagk... dari option tu pilih ja web hosting / buat server bagus..service murah
3. kalau nak seedbox.. cari server dedi kims or online dedi..pilih hdd yg besar sikit
4. vpn nie... kalau nak market world bagus..kalau market malaysia. payah sikit... kejap2 kena block... market luar... buat ja pptp / l2tp / openvpn ..senang jual

itu cadangan aku la...
 

nivi

Fun Poster
Messages
436
Joined
Jan 21, 2011
Messages
436
Reaction score
4
Points
15
wsalam

dari carian aku

1. cari biz online selain yg bos nyatakan ..jual brg2 ka kat lelong/ ebay
2. kalau nak juagk... dari option tu pilih ja web hosting / buat server bagus..service murah
3. kalau nak seedbox.. cari server dedi kims or online dedi..pilih hdd yg besar sikit
4. vpn nie... kalau nak market world bagus..kalau market malaysia. payah sikit... kejap2 kena block... market luar... buat ja pptp / l2tp / openvpn ..senang jual

itu cadangan aku la...

kalau seedbox tu leh btau provider yg bagus tak ?
 
Sponsored Post

Top
Log in Register