Vip Numbers yang ada Makna yg baik Mengikut Sains Metafizik "Offer baru"

CG Sponsors




gold2u

Fun Poster
Joined
Jun 27, 2006
Messages
943
Reaction score
0
Points
10
Mengikut statistik metafizik yang nombor-nombor berikut mempunyai ketepatan 75%-90% dalam kehidupan manusia. Tetapi itu adalah hanya statistik semata-mata. Allah juga yang menentukkan apa rezeki kita bergantung kepada usaha dan doa kita. Nombor-nombor di bawah memberikan maksud mengikut sains metafizik. No telefon juga sebenarnya mewakili anda umpama nama anda tetapi dlm situasi yg berlainan iaitu identiti untuk perhubungan. Jadi pilihlah nombor-nombor telefon yang mempunyai maksud yg baik utk mewakili anda. Saya tak akan jawab persoalan mengenai metafizik di sini.


Harga RM165 setiap satu (boleh dirunding, SMS harga terbaik anda)

016-6969 672 = duit,berjaya,duit,berjaya,duit,[email protected],suara

016-6969 624 = duit,berjaya,duit,berjaya,duit,suara,ilmu

016-6969 744 = duit,berjaya,duit,berjaya,[email protected],ilmu,ilmu

ps: Nombor-nombor di atas adalah nombor-nombor baru dan belum diregister lagi.

Harga RM500 (boleh dirunding, SMS harga terbaik anda)

010-66066 26 = duit,duit,duit,duit,suara,duit

pss: yg 010-6606626 ni saya baru pakai. Saper berminat nak beli kena tukar owner.

no telco seperti 016 dan 010 tak dikira.
0=xada apa-apa makna pun, 2=suara, 4=ilmu, 6=duit, [email protected], 9=berjaya

semua nombor-nombor berikut akan lebih berharga selepas seminar rahsia tarikh lahir 2010.

berminat? hubungi saya di 016-6969664
kos pos RM7 semenanjung, RM9 Sabah Sarawak
 
Last edited:
Sponsored Post

gold2u

Fun Poster
Joined
Jun 27, 2006
Messages
943
Reaction score
0
Points
10
no saya yg 016-6969664 tu bermaksud duit berjaya duit berjaya duit duit ilmu
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
153,263
Reaction score
21,044
Points
1,671
network,ilmu,duit,network,ilmu,duit,network adeh..aku ptot dari dulu wat MLM cmni hehe
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,369
Reaction score
289
Points
131
ni apa maksudnye..

016-6660650
 

fizzy86

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 14, 2009
Messages
7,376
Reaction score
37
Points
70
TT....no sy 0176696963

Apa maksudnya ye......ada ong x.....
 

jacargo88

Active Member
Joined
Jul 27, 2009
Messages
1,475
Reaction score
0
Points
20
Mengikut kajian analisa statistik metafizik yang nombor-nombor berikut mempunyai ketepatan 75%-90% dalam kehidupan manusia. Jadi pilihlah nombor-nombor yang mempunyai maksud getaran yang sesuai dengan apa yang anda usahakan atau dengan apa ada inginkan dalam kehidupan anda. Saya tak akan jawab persoalan mengenai metafizik di sini.


Harga RM230 setiap satu

016-6969 672 = duit,berjaya,duit,berjaya,duit,[email protected],suara

016-6969 624 = duit,berjaya,duit,berjaya,duit,suara,ilmu

016-6969 744 = duit,berjaya,duit,berjaya,[email protected],ilmu,ilmu

berminat? hubungi saya di 016-6969664
kos pos RM7 semenanjung, RM9 Sabah Sarawak
maaf deh bro....kalau cina punya, 6=usaha, 7=pergi, 9=kaya, 8=lagi kaya, 4= mati....

kreta kawe, 9868 cina cakap lebih kurang...kaya, lagi kaya, usaha, lagi kaya.kreta lama kawe, 7447= pergi mati mati pergi....hehehhe


nanti kalau kawe nak cari no, kawe nak no 6868, usaha lagi kaya usaha lagi kaya... dulu pernah dah masuk tender jpj 6868 kat kelantan, kalah dengan harga RM60,000,sorang cina menang.
 
Last edited:

astrowan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 26, 2009
Messages
22,317
Reaction score
249
Points
128
cuba list elok2 1 sampai 0

9
8
7
6
5
4
3
2
1
0
 

jacargo88

Active Member
Joined
Jul 27, 2009
Messages
1,475
Reaction score
0
Points
20
hok kawe tahu...blajar dengan orang cina sikit sikit...

1=rajin
2=lagi rajin/usaha
3=?
4=mati/mampus
5=?
6=usaha
7=pergi
8=lagi kaya
9=kaya
0=?

kalau sapa2 tau bolehlah bagitau kat sini..hehhe
 
Sponsored Post
Top
Log in Register