Video wartawan ditembak di gaza

CG Sponsors




susah2je

Legendary Member
Joined
Aug 19, 2006
Messages
17,835
Reaction score
639
Points
161
Walaupon ada pakai bullet proof wartawan ni besar tu font tulis PRESS kat dada diorang ada depan belakang tampal.

tentera israel tak peduli terus tembak wartawan dan cameraman dengan selamba gua rasa 1 inci plate kalis peluru dia tembus daa.

M16 peluru saiz 5.56 jarak 100m plate besi 1 inci tembus beb masa gua tembak kat lapang sasar ni lagi dekat memang cari nahas kalau direct hit dan guna lak peluru tracer memang bahaya

http://www.youtube.com/watch?v=6Kh42vHU34M
 
Sponsored Post

notrexdame

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
aduh..macam x berbaloi jer kalo kene bunuh....kesian tu..bangstttt yahudi
 

duskcircle

Active Member
Joined
Sep 6, 2007
Messages
1,018
Reaction score
67
Points
30
yahudi ni anggap semua bangsa selain yahudi adalah BINATANG. jahat2
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,207
Reaction score
828
Points
176
UN tak boleh buat apa2 pun.... :mad: lagi bangsa************
 

susah2je

Legendary Member
Joined
Aug 19, 2006
Messages
17,835
Reaction score
639
Points
161
aduh..macam x berbaloi jer kalo kene bunuh....kesian tu..bangstttt yahudi
bukan tak berbaloi dah kerja wartawan menjadi mata dan telinga untuk lu orang tulah risiko dia kesian.:((
 

hishammarmin

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Oct 31, 2007
Messages
5,679
Reaction score
191
Points
73
Peluru tak kenal sesiapa...adeh.....kesiannn....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register