Video walla free 100gb : cane nk gune?

Recommended Brokers


hj_maikel

CG Top Poster Club
Joined
May 19, 2010
Messages
28,384
Reaction score
1,785
Points
191
so far ok..sya guna modem 4G....share dengan andriod box dan tab anak...so far x ada masalah..d ambil dari kuota video walla...dah lama sya guna...
Ok kalau henpon dijadikan hotspot then dkt laptop kita nk bukak webpage mana ye utk tengok movie tu..?
 
Sponsored Post

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
16,682
Reaction score
2,675
Points
201
Ok kalau henpon dijadikan hotspot then dkt laptop kita nk bukak webpage mana ye utk tengok movie tu..?
bukan webpage haji....kena guna aplikasi...kalo webpage memang guna kuota biasa...

boleh tgk youtube, netflix, tonton...dan ada beberapa lg tersenarai....
 

hj_maikel

CG Top Poster Club
Joined
May 19, 2010
Messages
28,384
Reaction score
1,785
Points
191
bukan webpage haji....kena guna aplikasi...kalo webpage memang guna kuota biasa...

boleh tgk youtube, netflix, tonton...dan ada beberapa lg tersenarai....
Kalau kt pc camana ye..?
 

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
16,682
Reaction score
2,675
Points
201
apps dlm hp jela yg bole yer??
ya..atau di andriod box...thetrring atau tidak x jadi masalah...

cuma kuota FB hanya utk view saja...upload kena guna kuota biasa...
 

fizihiro

Freshie
Joined
Aug 20, 2019
Messages
5
Reaction score
0
Points
3
hurm tak de yang boleh share ke, mcm mana nak guna walla nie? eden tengok youtube, mcm pakai data je nie..free video walla nye kouta eden x gerak2.
 

mebenk2u

Active Member
Joined
Jan 22, 2008
Messages
1,516
Reaction score
0
Points
20
hurm tak de yang boleh share ke, mcm mana nak guna walla nie? eden tengok youtube, mcm pakai data je nie..free video walla nye kouta eden x gerak2.
Sama ler..konpius aku dibuatnya. Test kat iflix, data internet jalan tp yang 30gb videowalla masih tetap sama. Abislah data cenggini..huhu.

Ada step ke untuk set videowalla tu?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register