Video walla free 100gb : cane nk gune?

CG Sponsors




mattcutt

Active Member
Joined
Aug 24, 2010
Messages
1,981
Reaction score
13
Points
25
sejak guan webe, xpernah pk pasal kuota, hentam data 24 jam walaupun kat rumah dan kedai ada wifi
webe ni speed sampai berapa,, kalau layang youtube di hp dan laptop kualiti video boleh dpt 1080p atau 4k ke
 
Sponsored Post

eday84

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2009
Messages
27,695
Reaction score
146
Points
128
Youtube tu HD ke 4K quality
Atau capped speed
 

Maestro

Active+ Member
Joined
Nov 11, 2009
Messages
3,087
Reaction score
406
Points
41
Bila celcom nk offer plan infinite mcm digi..

Aku pakai infinite 150.. tapi coverage digi x berapa cun kt umah..

Kalau celcom buat plan infinite mcm digi esok jugak aku port in:eek:
 

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
17,048
Reaction score
2,957
Points
201
Dkt sini ramai yg pakai maxis&celcom edisi pantai timur.. Hihi
celcom pantai timur ni..kalo dok d luar pantai timur masih dpt istimewa nya juga k...?


video walla xpax prepaid ada offer..rm7/ 20 GB / seminggu..berbaloi :D:D
 

mrvx

Legendary Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
10,206
Reaction score
544
Points
171
celcom pantai timur ni..kalo dok d luar pantai timur masih dpt istimewa nya juga k...?


video walla xpax prepaid ada offer..rm7/ 20 GB / seminggu..berbaloi :D:D
tipu laa punya walla.. layan kodi pun tak lepas
 

eureka9092000

Fun Poster
Joined
Jun 29, 2012
Messages
121
Reaction score
3
Points
15
Sapa2 berminat untuk guna vpn untuk tarik video walla data untuk download movie, game, kodi dan lain2.. boleh pm.saya ada jual akaun vpn.. .klau tak guna vpn, boleh layan kat youtube dan netflix sahaja..
 

mr_turner

Active+ Member
Joined
Jan 15, 2010
Messages
3,107
Reaction score
11
Points
25
celcom pantai timur ni..kalo dok d luar pantai timur masih dpt istimewa nya juga k...?


video walla xpax prepaid ada offer..rm7/ 20 GB / seminggu..berbaloi :D:D
Celcom bleh gun.. Kalau maxis pantai timur xleh..
 

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
17,048
Reaction score
2,957
Points
201
tipu laa punya walla.. layan kodi pun tak lepas
kodi mana lepas tuan....

video walla ada aplikasi khas sahaja

youtube, tonton, netflix , iflix, astro on t go...ada beberapa lg...aplikasi ni sahaja yang lepas...

bagi kaki youtube memang berbaloi lah...
sya sendiri kkdng layan netflix....banyak movie best...akaun free sebulan.....

akaun berbayar pun murah je....tp sya pilih free aje....:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register