BTC USD 67,065.7 Gold USD 2,420.72
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Video Usahawan No.1 Di Malaysia

toman

Freshie
Messages
24
Joined
Aug 23, 2008
Messages
24
Reaction score
0
Points
3
http://www.youtube.com/watch?v=BGh2dnQrdHISekarang adalah masa yang paling tepat bagi anda. Satu lagi pendedahan ekslusif bagaimana anda boleh menyertai sebilangan kecil 5% jumlah usahawan internet yang telah berjaya dengan betul.

Membuat pilihan yang bijak untuk diri anda adalah amat kritikal. Mahukah anda membuang masa, usaha dan wang ringgit lebih banyak lagi kerana berdegil mahu mencari “pengalaman” sendiri dan gagal?

vu-pack2_01.jpg

vu-pack2_02.jpg

vu-pack2_03.jpg


Inilah Yang pertama di Malaysia,dimana video ini mendedahkan teknik paling mudah dalam menjana pendapatan lumayan internet dengan cara yang sebenarnya.Inilah video pembelajaran paling hebat setakat ini dan tidak pernah wujud sebelum ini di Malaysia,dimana ianya mengabungkan tiga orang usahawan yang mempunyai kepakaran dalam perniagan internet dan mereka ini telah terbukti kejayaannya dan amat dikenali.

Mari kita berkenalan siapakah mereka yang dimaksudkan:

Fuad Latif

Fuad Latip merupakan penulis buku “15 Teknik Efektif Internet Marketing” terbitan PTS Publication pada tahun 2006. Merupakan seorang pensyarah di UiTM, Shah Alam dan telah menjadikan perniagaan internet sebagai pendapatan sampingan yang lumayan.

Beliau mempunyai kepakaran dalam membangunkan pelbagai sistem web, Search Engine Optimization serta penjanaan trafik yang dapat membantu menggandakan pendapatan internetnya. Juga, pakar dalam menjana trafik web menggunakan teknik White Hat dan Black Hat.

Syed Ikhwan

Merupakan seorang yang terkenal dalam industri perniagaan internet tempatan sebagai seorang yang pakar menjana pendapatan lumayan melalui Google Adsense, iklan PPC, komisen affiliate serta menjual produk dan servis sendiri.

Beliau pernah menjana duit sehingga USD1,000 sehari melalui pengiklanan Google Adsense tidak termasuk pendapatan daripada iklan PPC dan komisen affiliate yang menjadikan beliau antara usahawan internet berpendapatan 5 angka sebulan. Teknik beliau bukan sahaja dirujuk oleh para usahawan internet tempatan malah termasuk daripada global.

Yusry

Seorang pakar pengaturcaraan dan perunding sistem serta telah membangunkan produk dan sistem untuk sektor kerajaan dan korporat.

Kini beliau menumpukan sepenuh perhatian kepada perniagaan internet dan menjana pendapatan lumayan melalui laman keahlian, komisen affiliate termasuk CPA serta produk yang dijenamakan semula. Menggunakan pelbagai nama samaran di dunia perniagaan internet dan pernah menjadi top affiliate kepada beberapa usahawan internet di U.S.

Beliau juga pernah menjana pendapatan mencecah 6 angka sebulan melalui salah satu laman keahliannya. Bergerak secara undergorund, beliau menggunakan pelbagai teknik termasuk White Hat dan Black Hat sebagai strategi membuat duit.

KLIK DISINI UNTUK AKSES SEGERA!
 
Last edited:
Sponsored Post

http://www.youtube.com/watch?v=dktdgBmxcSM

Tahukah anda lebih 95% usahawan internet di dunia gagal menjana sebarang pendapatan yang stabil dan menguntungkan?

Apakah kesilapan besar mereka dan bagaimana untuk anda menyertai sebahagian kecil 5% usahawan internet yang hebat dan berjaya?

Topik ini amat kritikal untuk anda dan pastikan anda mengetahui perkara berikut sebelum bermula:

*Persediaan paling penting sebelum anda menjadi usahawan internet berjaya adalah mindset. Ada 2 perkara pokok iaitu _____ dan _____ merupakan kunci kejayaan utama.

*Kemahiran asas yang perlu anda ada adalah memahami terma atau j____n perniagaan internet, konsep dan model peluang serta sedikit teknikal.

*Strategi pengurusan kewangan yang digunakan oleh para usahawan internet terhebat dunia. Anda mesti mempunyai dana _____ dan modal pusing. Tanpanya, anda pasti gagal.

*Anda perlukan momentum untuk maju setiap hari dan berjaya. Rahsia mengekalkan dan meningkatkan momentum adalah _____.

*Dua strategi penting sebelum anda bertindak adalah mesti selalu k_____f dan sentiasa mempunyai pelan _____. Kami pernah melakukan kesilapan besar ini, anda mesti elakkan sama sekali!

Tindakan bijak anda hari ini penentu kejayaan hari esok!

KLIK DISINI UNTUK INFO SELENGKAPNYA VIDEO USAHAWAN
 
Sponsored Post

CG Sponsors
Back
Top
Log in Register