BTC USD 63,894.6 Gold USD 1,775.53
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Video seks Cut Tari akan ditayangkan di mahkamah

anuarul

CG Top Poster Club
Joined
Jan 9, 2009
Messages
26,151
Reaction score
104
Points
133
JAKARTA - Video seks yang melibatkan penyanyi band Peterpan, Ariel dan wanita mirip pengacara program hiburan, Cut Tari (gambar) akan disiarkan semasa perbicaraan, lapor akhbar Kompas semalam.

Cut Tari merupakan salah seorang saksi kes Ariel atau nama sebenarnya Nazriel Irham.

Ariel dituduh mengedarkan video seks terbabit.

"Video itu akan ditayangkan di mahkamah. Justeru, mental Cut Tari harus kuat kerana dia akan ditanya siapa lelaki itu," kata peguamnya, Hotman Paris Hutapea.

Apabila mengetahui video tersebut akan ditayangkan sekali lagi, Cut Tari mengaku dia berasa malu.

"Tindakan ini tidak jauh bezanya dengan mengorek luka saya yang paling dalam.

"Sudah enam bulan saya berusaha untuk melupakannya dan meneruskan hidup.

"Banyak pengajaran yang telah saya ambil," kata Cut Tari yang sudah berkahwin.

Walaupun sukar, Cut Tari terpaksa memberi keterangan. Ditanya adakah dia sudah bersedia untuk berjumpa dengan Ariel, Cut Tari menjawab: "Harus bersedia kerana ini bukannya kali pertama. Ini sudah kali kedua sejak disoal siasat dahulu." - Agensi
 
Sponsored Post

elan

Active+ Member
Joined
Apr 10, 2007
Messages
4,798
Reaction score
34
Points
30
isk.. isk.. isk... elok ke perbuatan macam tu, kalau yer pun orang tu bersalah, perlu ke kita jatuhkan maruah orang tu lagi dengan buat macam tu?
 

zuljaalaa

Legendary Member
Joined
Jun 3, 2006
Messages
11,897
Reaction score
56
Points
125
sure sesak mahkamah ari tu..
bukan dorg nak tengok video tu (yer la dah repeat byk kali sebelum ni) tapi depa nak tengok reaksi cut tari :)) stim ke tak :eek:
 

a b c d e f

Super Active Member
Joined
Oct 28, 2010
Messages
8,153
Reaction score
993
Points
121
tu lah terikut2 sangat sistem barat...

tayangkan balik, ditonton ramai2, dah terang2 haram.

belum termasuk bab buka keaiban dsb. bukannya pasangan ni buat terang2an untuk disebarkan...
 

mnzaim

Active+ Member
Joined
Oct 6, 2010
Messages
2,850
Reaction score
20
Points
25
Tak patut...patut siarkan je dlm tv, buat tontonan umum, baru bole kenal pasti betul ke tak :):):)
 

JACK88

Active Member
Joined
Aug 18, 2010
Messages
2,318
Reaction score
21
Points
25
haha.. tentu stim hakim tu tengok.. x munasabah betul indon noh..
 

carkeyspin

Fun Poster
Joined
Jul 16, 2010
Messages
773
Reaction score
0
Points
10
mejistret pon x sabo2 nk tngok...eekekek
laugh.gif
laugh.gif
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register