[video] pembunuhan paling kejam pernah dirakam [super 18SG]

CG Sponsors




glyceraldehyde

Active Member
Joined
Oct 19, 2008
Messages
1,597
Reaction score
113
Points
33
Aku jumpe video ni kat satu blog nih tak tau mcm mane nak upload kat sini sbb takde link download, ni ulasan dari blog tu....Ya Allah memang ngeri gilerrrr.... Subhan Allah...terlalu ngeri....

khabarnya video pembunuhan kejam ini telah tersebar luas di forum-forum eropah, tak lama lagi dijangkakan video ini akan tersebar ke seluruh dunia. Di dalam video ini dapat disaksikan beberapa orang remaja membunuh seorang lelaki yang agak lebih dewasa daripada mereka, mereka ni semua memang berhati binatang, langsung tiada perasaan, kepala lelaki itu dipukul bertalu-talu dengan sesuatu benda yang keras, kemudian perutnya ditikam bertubi-tubi dengan screw driver. Selain itu mata sebelah kiri lelaki itu juga dicungkil dengan pemutar screw (screw driver).

Menyedari nyawa lelaki itu agak liat untuk melayang, salah seorang dari pemuda tadi menghentam kepala lelaki berkenaan dengan menggunakan tukul besi yang besar beberapa kali. Saksikanlah pembunuhan kejam yang terlalu kejam sampai CiliK pun terpejam-pejam nak tengok video nih, seumur hidup CiliK barangkali inilah video pembunuhan kejam yang paling kejam pernah CiliK tonton. Bagi anda yang lemah semangat, tak tahan tengok darah, atau berjiwa sentimental, CiliK sarankan tak payah ler nak tengok video nih, kang pensan pulak....

sape2 boleh download tolonglah upload ye.....

sumber Pembunuhan
 
Sponsored Post

fauzizul

Legendary Member
Joined
Sep 2, 2009
Messages
11,777
Reaction score
9
Points
120
sapo lh y zalim sgt ni...:-?
 

glyceraldehyde

Active Member
Joined
Oct 19, 2008
Messages
1,597
Reaction score
113
Points
33
diorang tu perangai mcm binatang... ngeri aku tgk.... rasa mcm aku plak yg kene tikam bertubi2 tu.....
 

glyceraldehyde

Active Member
Joined
Oct 19, 2008
Messages
1,597
Reaction score
113
Points
33
pelik kan? macam tak ade undang-undang je diorg nih.....
 

glyceraldehyde

Active Member
Joined
Oct 19, 2008
Messages
1,597
Reaction score
113
Points
33
mcm mane nk download ek? ade sape2 pndai tak? video ni tak mcm youtube.....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register