BTC USD 57,542.0 Gold USD 1,831.42
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Video mencabar Majlis Fatwa Kebangsaan

abg_x

Banned
Joined
Aug 17, 2008
Messages
3,280
Reaction score
6
Points
25
Video ini dirakam oleh Media Malaysiakini pada 7 Oktober yang lalu (masih fresh lagi). Cukup menyedihkan apabila kelompok manusia seperti berani mempertikai institusi fatwa kebangsaan. Bukan sekadar mencabar fatwa tetapi menyebarkan kefahaman Sister In Islam iaitu hak kesamarataan lelaki dan perempuan yang dilaung-laungkan mereka sebagai satu slogan.

Mahu saksikan video ini, klik : http://razalizaidin.blogspot.com
 
Sponsored Post

nippon_hokage

Fun Poster
Joined
Jul 20, 2008
Messages
856
Reaction score
3
Points
15
Video ini dirakam oleh Media Malaysiakini pada 7 Oktober yang lalu (masih fresh lagi). Cukup menyedihkan apabila kelompok manusia seperti berani mempertikai institusi fatwa kebangsaan. Bukan sekadar mencabar fatwa tetapi menyebarkan kefahaman Sister In Islam iaitu hak kesamarataan lelaki dan perempuan yang dilaung-laungkan mereka sebagai satu slogan.

Mahu saksikan video ini, klik : http://razalizaidin.blogspot.com



x kira bn ke pkr ke....



once dah main term2 hak kesamaan dlm bab2 mcm ni....smua kna alert n come out with better solution...


p/s: jgn kita pikirkan diri kita jek ....anak cucu yg bakal menghuni negara ni dimasa depan...pls...bye all


#:-S
 

watakutama

Super Active Member
Joined
Oct 29, 2007
Messages
5,898
Reaction score
19
Points
65
nampak cam bukan org islam je..

tu semua masing2 dah tempah ticket ke neraka tu...
 

tesco

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Nov 9, 2008
Messages
344
Reaction score
2
Points
15
tANGKAP JER..ISA HABIS CERITA:eek::eek:
 

bumantara

Active Member
Joined
Nov 10, 2007
Messages
1,556
Reaction score
2
Points
25
yang nk menyibuk pasai orang islam ni apa pasai?
tak tau pasai islam nk menyibuk
bengang tul aku tgk minah2 tu
 

abg_x

Banned
Joined
Aug 17, 2008
Messages
3,280
Reaction score
6
Points
25
Itu budaya yang di bawa oleh DAP-PKR.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register