BTC USD 18,928.7 Gold USD 1,643.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Video mencabar Majlis Fatwa Kebangsaan

abg_x

Banned
Messages
3,280
Joined
Aug 17, 2008
Messages
3,280
Reaction score
6
Points
25
Video ini dirakam oleh Media Malaysiakini pada 7 Oktober yang lalu (masih fresh lagi). Cukup menyedihkan apabila kelompok manusia seperti berani mempertikai institusi fatwa kebangsaan. Bukan sekadar mencabar fatwa tetapi menyebarkan kefahaman Sister In Islam iaitu hak kesamarataan lelaki dan perempuan yang dilaung-laungkan mereka sebagai satu slogan.

Mahu saksikan video ini, klik : http://razalizaidin.blogspot.com
 
Sponsored Post

nippon_hokage

Fun Poster
Messages
856
Joined
Jul 20, 2008
Messages
856
Reaction score
3
Points
15
Video ini dirakam oleh Media Malaysiakini pada 7 Oktober yang lalu (masih fresh lagi). Cukup menyedihkan apabila kelompok manusia seperti berani mempertikai institusi fatwa kebangsaan. Bukan sekadar mencabar fatwa tetapi menyebarkan kefahaman Sister In Islam iaitu hak kesamarataan lelaki dan perempuan yang dilaung-laungkan mereka sebagai satu slogan.

Mahu saksikan video ini, klik : http://razalizaidin.blogspot.com



x kira bn ke pkr ke....



once dah main term2 hak kesamaan dlm bab2 mcm ni....smua kna alert n come out with better solution...


p/s: jgn kita pikirkan diri kita jek ....anak cucu yg bakal menghuni negara ni dimasa depan...pls...bye all


#:-S
 

watakutama

Super Active Member
Messages
5,899
Joined
Oct 29, 2007
Messages
5,899
Reaction score
19
Points
65
nampak cam bukan org islam je..

tu semua masing2 dah tempah ticket ke neraka tu...
 

tesco

Permanently Banned - Multiple ID
Messages
344
Joined
Nov 9, 2008
Messages
344
Reaction score
2
Points
15
tANGKAP JER..ISA HABIS CERITA:eek::eek:
 

bumantara

Active Member
Messages
1,556
Joined
Nov 10, 2007
Messages
1,556
Reaction score
2
Points
25
yang nk menyibuk pasai orang islam ni apa pasai?
tak tau pasai islam nk menyibuk
bengang tul aku tgk minah2 tu
 

abg_x

Banned
Messages
3,280
Joined
Aug 17, 2008
Messages
3,280
Reaction score
6
Points
25
Itu budaya yang di bawa oleh DAP-PKR.
 
Sponsored Post

Top
Log in Register