BTC USD 48,123.9 Gold USD 1,754.40
Time now: Jun 1, 12:00 AM

video magic/saya seorang magician

Joined
Nov 2, 2008
Messages
35
Reaction score
1
Points
11
asalammualaikum...saya bukak thread ni coz ada permintaan dari hamba allah...ramai yang nak saya ajarkan magic kepada mereka...sememangnya untuk mempelajari sesuatu magic seseorang itu mesti sabar untuk menguasai sesuatu helah ataupon trick..kerana untuk mahir dalam sesuatu trick saya berlatih selama 3 hari dan tiap2 3 hari saya luangkan masa lebih 3jam..itu luangkan masa???tapi untuk mempelajari helah and mesti mempunyai$$$$..kerana saya juga membeli setiap buku/dvd yang mengajar magic dan saya juga sedang menulis ebook tentang mempelajari magic..bayanhkan hanya 3 span kecil bewarna merah saya beli rm50.. sekeping duit syiling saya beli 180pound..dan itu belum kira setiap kos trick yang saya pelajari..oleh kerana saya baru lagi di cg saya akan mengupload video magic saya dari masa ke semasa..

magic trick:raut wajah berlainan pada not kertas rm1 malaysia
http://www.youtube.com/watch?v=9qnpRuuSebo
 
Last edited:
Sponsored Post

rajautara

Super Active Member
Joined
Jul 12, 2007
Messages
9,887
Reaction score
13
Points
65
welcome..nanti ajr ler trik yg power2 yer
 

moneymaker

Active Member
Joined
Dec 11, 2006
Messages
1,029
Reaction score
2
Points
25
welcome2...aku nk gak bljar magic dri kcik mnat tp xheti blek ko ajar x?:)paid
 

notrexdame

CG Hardcore Club
Paid Membership
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
kalo ilang kan KLCC bole x?
 
Joined
Nov 2, 2008
Messages
35
Reaction score
1
Points
11
klu boleh yg jenis potong2 org tu.. baru besh.. tapi yg kat jalanan ler..bukan yg kat atas stage tu..:D

potong owang mesti atas stage coz kalau buat street takut kantoi..lagi satu saya kurang minat magic guna stage coz tak membernsangkan..
 

sosazr

Active Member
Joined
Aug 2, 2008
Messages
1,423
Reaction score
0
Points
20
Den pon ado belajar magik ni dari buku..memang kena penuh kesabaran....dan bilom aso nak buat persembahan keno bebetul fokus...setakat ni den boleh fokus depan anak den ajo (3 tahun)..itu lah penyokong kuat den untuk terus maju dan mendapat tempat di hati bini den pulak....
 

kancil biru

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2008
Messages
11,641
Reaction score
1,099
Points
191
bagus tuan tanah.. kalau boleh turunkan la ilmu kat kami
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register