video :Forex Brokers And Their System of Screwing Forex Traders

Latest Posts

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.08470
USD / JPY
111.585
GBP / USD
1.2955
USD / CHF
0.97841
USD / CAD
1.32249
EUR / JPY
121.036
AUD / USD
0.66199

CG Sponsors




tahir85

Active Member
Joined
Jun 16, 2007
Messages
1,243
Reaction score
134
Points
33
so ? do you know about ur broker?

clik dibawah utk lihat video :

 
Sponsored Post

rajautara

Super Active Member
Joined
Jul 12, 2007
Messages
9,887
Reaction score
13
Points
65
apa cerita nie bro? opis aku nie takde speaker so takleh dgr.. leh sapa2 terangkan sbb forexbastard nie selalu cerita2 panas jer diorang kuarkan spt broker agains trader..
 

zuljaalaa

Legendary Member
Joined
Jun 3, 2006
Messages
11,871
Reaction score
44
Points
125
apa cerita nie bro? opis aku nie takde speaker so takleh dgr.. leh sapa2 terangkan sbb forexbastard nie selalu cerita2 panas jer diorang kuarkan spt broker agains trader..
kalau nak tau pasal tu silalah lawati kedairuncit.net.. kekeke terhijack thread orang plak
 

Kurma

Active+ Member
Joined
Jul 23, 2007
Messages
4,219
Reaction score
95
Points
30
ECN broker

Klu silap tolong perbetulkan...

MB trading ecn broker...so yg aku paham...ada masa2 tertentu spread dia "0" dan ada spread dia sgt kompetitif dgn broker market maker yg laen.

So dlm ecn broker especially mb trading ni...kita bole masuk post dlm spread atau bila bid & ask same price....tapi yg pasti dia ada caj % setiap trade atau post...so klu ada rezeki...kita just kena caj % setiap trade atau post saja...klu tak kita kena caj bersama dgn spread..tu pun kita bole pilih brapa spread yg dia sedang offer...tentang brapa % diaorg caj setiap post....visit lah site mb trading tur atau broker efx ...aku skang tgah dok study broker ni...tapi klu ada kekwn yg laen ada info yg lebih bagus...y not kita share kat sini
 

rajautara

Super Active Member
Joined
Jul 12, 2007
Messages
9,887
Reaction score
13
Points
65
Klu silap tolong perbetulkan...

MB trading ecn broker...so yg aku paham...ada masa2 tertentu spread dia "0" dan ada spread dia sgt kompetitif dgn broker market maker yg laen.

So dlm ecn broker especially mb trading ni...kita bole masuk post dlm spread atau bila bid & ask same price....tapi yg pasti dia ada caj % setiap trade atau post...so klu ada rezeki...kita just kena caj % setiap trade atau post saja...klu tak kita kena caj bersama dgn spread..tu pun kita bole pilih brapa spread yg dia sedang offer...tentang brapa % diaorg caj setiap post....visit lah site mb trading tur atau broker efx ...aku skang tgah dok study broker ni...tapi klu ada kekwn yg laen ada info yg lebih bagus...y not kita share kat sini
TQ bro for u'r explain
 

lal.remigiusz

Freshie
Joined
May 2, 2018
Messages
35
Reaction score
1
Points
11
sabar bro. siapa tau nanti ada jalan keluar dari permasalahan ini.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register