[VID] Iklan Specs cam harem..

CG Sponsors




Sponsored Post

adil2604

Super Active Member
Joined
Jun 13, 2008
Messages
7,146
Reaction score
153
Points
73
entah aku pun langsung xpaham
 

Sony_Boy

Super Active Member
Joined
Jun 20, 2007
Messages
7,289
Reaction score
173
Points
73
http://www.youtube.com/watch?v=sQrTN1urcZI

hahahaha.. sori bros.. sebab aku dah tengok iklan deodorant Lynx dulu.. iklan kat UK, Specsaver nih mcm brand FocusPoint kat Msia.. iklan nih ceduk iklan deodorant yg atas, bila pompuan2 tuh dah jumpa mamat nih, dia pulak gi pakai specs buruk.. pompuan2 tuh pun blah ler.. moral of the story, cari la specs elok kat Specsaver, hehehe..
 

Aqua-man

Legendary Member
Joined
Nov 8, 2009
Messages
11,415
Reaction score
8
Points
115
moral of the story, aweks tak nak kita kalau pakai spek burok... :D:D:D
 

copy left

CG Top Poster Club
Joined
Jun 25, 2008
Messages
26,685
Reaction score
494
Points
131
ni mcm iklan minyak wangi jerk
 

maxbiz77

Active+ Member
Joined
Jan 4, 2007
Messages
3,665
Reaction score
9
Points
25
huh tak paham aku. fail la iklan nih. patutnya iklan sekali tengok jer org dah paham.
 

PiChA

Active+ Member
Joined
Mar 19, 2008
Messages
2,621
Reaction score
3
Points
25
iklan spec ke minyak wangi???
 

kez

Active+ Member
Joined
Mar 16, 2008
Messages
3,262
Reaction score
23
Points
25
oo baru faham.. kena tgk episod pertama tu baru faham..hampes..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register