To Sell Vibrating Bullet FREE delivery fees untuk hari ini saja!!

CG Sponsors




simple_life

Freshie
Joined
Jan 14, 2009
Messages
20
Reaction score
0
Points
3
Untuk maklumat lanjut/pembelian, sila hubungi:

Email: simple_[email protected]

CARA BAYARAN
1) Sila bank-in kan wang yang secukupnya mengikut code yang ingin dibeli ke dalam akaun berikut:-

Bank : Public Bank
No. Akaun : PM saya

ATAU

Bank : RHB Bank
No. Akaun : PM saya

CARA PENGHANTARAN
POS LAJU: RM6 (free)
east m'sia RM10

CARA mengguna
( sila cari kat google, anda bole type "vibrating egg") sebab sini tak sesuai utk memperkenalkan..
Kegunaan:
mengaktifkan klitoris wanita
mempercepatkan klimaks wanita


Single Vibrating Bullet(LED light)

Code 3370 Harga RM45



Code 3371 Harga RM45



Code 3372 Harga RM45



Double Vibrating Bullet

Code 3373 Harga RM54



Code 3374 Harga RM54
 
Last edited:
Sponsored Post

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
isssh eden suko ni tingin nak boli satu.tapi tak bahyo ko...kut kut kono karen la.zsssssssss...kojung lak.lagi 1,tak do acc maybank ko..den up kan barang RARE ni untuk tuan tanah.
 

ameant

Super Active Member
Joined
Mar 27, 2007
Messages
6,332
Reaction score
143
Points
73
skali pandang cam usb pendrive :D
 

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
tuan tanah lelain cam barang rare ni takdo ko..eden pekonan ni,biaso tengok kek jopun jo.tak sangko lak kek CG ni ado.
 

ezis2u

Super Active Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
9,747
Reaction score
22
Points
75
1st post dah jual brg utk pompuan nih...
 

may4ver

Legendary Member
Joined
Jul 17, 2006
Messages
13,700
Reaction score
225
Points
128
macamana nak guna benda ni kan..
 

TITANIUM

Super Active Member
Joined
Feb 25, 2008
Messages
6,365
Reaction score
13
Points
65
siapa...
yg x da budget nk beli...
pakai hp...pun boleh...
on vibrate...
pastu call hp tu....
ekekekekek.....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register