Wanted Very urgent : Perlukan kapal tanker segera

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.

sutranilam

Active+ Member
Joined
Oct 18, 2007
Messages
4,575
Reaction score
318
Points
41
SALAM

Saya perlukan 2 biji kapal tanker dengan segera untuk angkut minyak diesel dan petrol ke sebuah negara di Afrika.Documentation untuk buying and selling sudah complete dan sekarang cuma urusan kapal sahaja.

Target first delivery pada awal bulan march.

Contract : Minimum 30 bulan

Payment term : By TT

Capacity : Untuk bawa diesel dan petrol 25 ribu Tan setiap satu

Port berlepas: Sg Udang, Melaka (Tempat petronas tu)

Saya tawarkan ni kepada yang serius saja dan kepada mereka yang mudah berurusan saja.Sebelum ni kami berurusan dengan beberapa orang, tapi lepas tu senyap saja dan ini membazir masa.Hanya kepada mereka yang serius berurusan saja.

Kalau sesiapa yang ada contact untuk kapal ni, hubungi segera, kita buat pertemuan dan bawa spec kapal tersebut dan lepas tu terus sign agreement bila dua dua pihak dah setuju.


Hubungi saya Syahrul 012-6236046 nak tahu details.
 
Sponsored Post

dell

Super Active Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
8,124
Reaction score
90
Points
80
..mcm menarik..

..spec kapal mcm mana...

..bagi la detail sikit.

../berapa deadweight/nrt/grt/
 

sutranilam

Active+ Member
Joined
Oct 18, 2007
Messages
4,575
Reaction score
318
Points
41
...

..mcm menarik..

..spec kapal mcm mana...

..bagi la detail sikit.

../berapa deadweight/nrt/grt/
Dari segi teknikal tentang kapal tu saya kurang arif, sebab bukan bidang saya.Tapi yang penting kapal tu bawah umur 15 tahun dan boleh bawa minyak pada capacity 25 ribu tan
 

dell

Super Active Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
8,124
Reaction score
90
Points
80
...ni..ko punye projek ke..

..atau ko cuma tlg org lain carikan..

..charterer die sapa?...

..trade ikut mana..

..loading / port of discharge?..
 

sutranilam

Active+ Member
Joined
Oct 18, 2007
Messages
4,575
Reaction score
318
Points
41
...

...ni..ko punye projek ke..

..atau ko cuma tlg org lain carikan..

..charterer die sapa?...

..trade ikut mana..

..loading / port of discharge?..
Yes.My project, my direct involment.PM or call me for details
 

dell

Super Active Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
8,124
Reaction score
90
Points
80
..no pon yang awak bagi..tu saya call x dapat2 pun...

..no yang anda dial takde dlm perkhidmatan..

..apo citer nie..

..ni genuine ke tak nie...?
 

1305

Super Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
130
Points
73
tt ni genuine.. aku dh pernah deal dgn dia, cuma rezeki masih tak ada. tak boleh nak close.

so aku tolong up sikit, sapa ada kapal boleh la try.
 

dell

Super Active Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
8,124
Reaction score
90
Points
80
,..tuan tanah ni scammers ke apa..

..bole report kat ADMIN nie..

..leh kene permanent banned mcm nier....
 

sutranilam

Active+ Member
Joined
Oct 18, 2007
Messages
4,575
Reaction score
318
Points
41
..no pon yang awak bagi..tu saya call x dapat2 pun...

..no yang anda dial takde dlm perkhidmatan..

..apo citer nie..

..ni genuine ke tak nie...?
0126236046
Call dalam 10 minit lg.Bateri kong
 

1305

Super Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
130
Points
73
,..tuan tanah ni scammers ke apa..

..bole report kat ADMIN nie..

..leh kene permanent banned mcm nier....
sabar la bro.. dia semayang kot..

dia genuine la, aku pun ada no dia tu..

TT kasi cuci itu PM. aku PM tak leh masuk la.
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register