Vector Armada

CG Sponsors




metaaura

Super Active Member
Joined
Feb 25, 2007
Messages
6,737
Reaction score
3
Points
65
erm..

Baru kejab tadi aku dapat panggilan dari company Vector Armada
Minah ni name TASHA.0162107527

dia nak bagi services Card , kepada sesiapa yang visa or mastercard yang masih aktif. huhuhu slalo gak aku dpt panggilan macam ni.. offer sane offer sini.

mesti ade udang di sebalik mee maggie ni..

soalan kebiasaan akan aku ajukan.

1.mane dpt phone name , sedangkan phone name aku ni.. yang maxis ni fiancee aku punye.so mmg takde org tau sgt number ni.. kecuali aku call ke.. aku bagi ke..

-Jawapan nye , sy dpt number encik di dari office mate en. pasal program ni MEMBER get MEMBER ..pale otak dia nak menipu.. hahaha

aku after aku tanye macam ni.. da tau menipu maleh aku nak dengar explain dari dia lagi da
ok la sy busy ni byk keje daaa

ni website dia
http://www.srivacations.com.my/

ahh lagi satu aku teringat tadi.. lawak gila dia gi tanye aku mastercard or visa en dari bank mane ye..

ape ke banggang gak dia ni
 
Last edited:
Sponsored Post

mattop

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 20, 2007
Messages
12,396
Reaction score
10
Points
115
makin berleluasa teknik nie... hahaha
 

metaaura

Super Active Member
Joined
Feb 25, 2007
Messages
6,737
Reaction score
3
Points
65
metaaura, alonso+

alonso awek tu.. ko gi call dia tanye nak bekenalan
 

silverchair959

Legendary Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
17,842
Reaction score
88
Points
125
aku penah kena gak....1st pompuan call...aku tak layan.....2nd pompuan call gak...aku layan sesikit.....3rd time laki call...terus aku maki...sampai skang takder dah hehehhee
 

metaaura

Super Active Member
Joined
Feb 25, 2007
Messages
6,737
Reaction score
3
Points
65
aku penah kena gak....1st pompuan call...aku tak layan.....2nd pompuan call gak...aku layan sesikit.....3rd time laki call...terus aku maki...sampai skang takder dah hehehhee
:eek::eek::eek:

bleh tahan gak ko layan dia.. =))

lawak tu aku tanye kat situ program member kat member tu takde tulis ke name sape nombor yang awak dpt ni..

takde en kite dpt nombor sahaje..

:eek: pastu nak try dpt kan credit card punye nombor la ampess
 

oldskoolrocka

Legendary Member
Joined
Apr 14, 2008
Messages
18,293
Reaction score
510
Points
161
aku da brpuluh kali dpt call cmtu..aku saspek pihak bank jual dokumen customer kat pihak2 cmni..asal aku apply kad kedit,approve,berduyun2 org col twr VIP card la..vector armada ni member aku penah keje citu..jd secretary..bos dia ketua pemuda UMNO bhgian mane tah..
 

metaaura

Super Active Member
Joined
Feb 25, 2007
Messages
6,737
Reaction score
3
Points
65
aku da brpuluh kali dpt call cmtu..aku saspek pihak bank jual dokumen customer kat pihak2 cmni..asal aku apply kad kedit,approve,berduyun2 org col twr VIP card la..vector armada ni member aku penah keje citu..jd secretary..bos dia ketua pemuda UMNO bhgian mane tah..
:-?:-? Melayu makan Melayu :eek::eek: dasat betul gak huhuh
 

GamezStar

CG Top Poster Club
Top Poster #5
Joined
Jul 1, 2008
Messages
30,562
Reaction score
1,384
Points
201
aduh company jual memberkad utk vacation pakej kan??? aduh aku dah penah kene dah siap kene cas RM800 gile aa .. time tu gak aku mintak surat dari cimb utk buat pembatalan... pastu aku buat ayat nasik tambah pasal company ni hahaha.. padan muke .. bia kene black list je company ni... dia org cume perlukan nama gan no card credit korang .. dah leh buat transaksi .. hehe pelik bukan..
 

metaaura

Super Active Member
Joined
Feb 25, 2007
Messages
6,737
Reaction score
3
Points
65
aduh company jual memberkad utk vacation pakej kan??? aduh aku dah penah kene dah siap kene cas RM800 gile aa .. time tu gak aku mintak surat dari cimb utk buat pembatalan... pastu aku buat ayat nasik tambah pasal company ni hahaha.. padan muke .. bia kene black list je company ni... dia org cume perlukan nama gan no card credit korang .. dah leh buat transaksi .. hehe pelik bukan..
uiyooo lapan ratt uhh...

kate FREE :eek: masuk tandas public pon kene bayar :))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register