BTC USD 65,175.9 Gold USD 1,783.27
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Valet Parking

kiddd2

CG Top Poster Club
Joined
Jun 7, 2011
Messages
23,591
Reaction score
2,977
Points
201
Valetparking.gif


Salam..


disini bley tak sapa-sapa yang pernah menggunakan perkhidmatan Valet nie??..

-macam mana prosedurnya??
-Kene kereta mahal-mahal jer ker??
-time nak bagi dan nak ambik kereta macammnana??
-kos dia macammana??
-kat mana ada perkhidmatan nih??
-ok ker??

yela.. sakit hati je setiap kali kene carik parking..

bukan senang..

sesekali nak rasa mewah sket ada orang bukakan pintu dan berjalan keluar 'like a boss':)):)):))

p1_029296.jpg


kalo yang pernah kerja jadi valet tu.. kongsi arr pengalaman suka duka korang..

please share pengalaman korang..:)cgrock:)cgrock:)cgrock

aboutpic.gif
 
Sponsored Post

hirman

Active Member
Joined
Feb 2, 2011
Messages
2,465
Reaction score
7
Points
25
dekat east coast mall ada servis valet parking.parking berbumbung.kalau dekat hotel cuma bagi tips jer.
 

primefiqone

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Apr 29, 2010
Messages
17,653
Reaction score
261
Points
131
kat hotel memang akan ada valet ni
kalau mall tgok la. yg ramai org akan ada. mcam OU dia xpakai valet tapi premium.
dia kira per day. selalu rate satu hari rm25. ini untuk hotel.
kalau Mall selalunya rm20
xkisah la kereta besar ke kecik. sume boleh parking. janji ada duit
 

kiddd2

CG Top Poster Club
Joined
Jun 7, 2011
Messages
23,591
Reaction score
2,977
Points
201
dekat east coast mall ada servis valet parking.parking berbumbung.kalau dekat hotel cuma bagi tips jer.

tu arr..

aku nak try kat east cost mall..

malas betul nak carik parking..:D:D:D
 

boyz371

CG Top Poster Club
ForexMart Fans
Joined
Aug 24, 2010
Messages
28,564
Reaction score
281
Points
131
salu tengok kete2 mahal je guna servis ni,keta murah cam segan plak nak g :p
 

boyz371

CG Top Poster Club
ForexMart Fans
Joined
Aug 24, 2010
Messages
28,564
Reaction score
281
Points
131
Kunci die pegang kan?tak bahaya ke
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register