BTC USD 39,084.2 Gold USD 1,798.73
Time now: Jun 1, 12:00 AM

UUM ( KL Campus )

hilal

Permanently Banned - Forum Troll
Joined
May 29, 2006
Messages
3,454
Reaction score
3
Points
25
nak tanya sikit, aku nak wat degree, partime, so far aku tgk UUM ok lah dgn aku, sebab dekat ( kg bharu )... so nak tanya lah kpd rakan2 semua, ok tak UUM ni???


* ni yg syok ade CG ni..
 
Sponsored Post

mohdradzi

Active Member
Joined
Oct 10, 2007
Messages
1,104
Reaction score
132
Points
33
nak tanya sikit, aku nak wat degree, partime, so far aku tgk UUM ok lah dgn aku, sebab dekat ( kg bharu )... so nak tanya lah kpd rakan2 semua, ok tak UUM ni???


* ni yg syok ade CG ni..

salam bro,....ok tu macam mana...detail sikit...?
 

hilal

Permanently Banned - Forum Troll
Joined
May 29, 2006
Messages
3,454
Reaction score
3
Points
25
ye tak ye gak... maksud aku ok tu, gomen iktiraf tak?
 

najibian

Fun Poster
Joined
Sep 17, 2007
Messages
531
Reaction score
2
Points
15
uum?
universiti utara msia dkt KL??!!
kt ne tuw..ada kew..
 

badrush

Super Active Member
Joined
Sep 4, 2008
Messages
5,520
Reaction score
19
Points
65
aku ex student uum...cawangan kl tu memang uum punya bro...silibus semua sama ngn uum..cuma dia cawangan kat kl..sesuai ntok pjj..cuma konvo nanti dia wat sekali harung kat sintok..
 

hilal

Permanently Banned - Forum Troll
Joined
May 29, 2006
Messages
3,454
Reaction score
3
Points
25
ok mantap tu.
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,886
Reaction score
8,267
Points
716
uum?
universiti utara msia dkt KL??!!
kt ne tuw..ada kew..

ada
tak jauh dgn pudu
kat plaza wawasan :) :">


INFO & PENDAFTARAN :


SILA LAWATI SINI: -->> http://www.uum.edu.my/pace/parent.htm


DewanMAS.gif


Logo-PACE2.gif
 
Last edited:

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,886
Reaction score
8,267
Points
716
ye tak ye gak... maksud aku ok tu, gomen iktiraf tak?

dah nama cawangan
iktiraf le bro
sbb utama cawangan...sbb sapa2 yg tak mampu mai UUM indok
sambil reja..sambil ngaji ...kan kan kan ?? ;;)


**cawangan untuk PJJ sahaja :cool: :">
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register