BTC USD 59,025.3 Gold USD 1,797.31
Time now: Jun 1, 12:00 AM

[utube]MAHA 2010 makcik celup tangan goreng pisang

astrowan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 26, 2009
Messages
22,317
Reaction score
249
Points
138
http://www.youtube.com/watch?v=6XocXLVgoZQ

aku rakam sendiri....rasa mcam semua boleh buat..sbb tepong dok atas tangan dia tu dia celop..mmmmmmmm

nak letak section scam kesian plak ibu ni...:(:)(:)((

apa pendapat korang semua....kot2 ada yg kata betoi ka??????:eek::eek:
 
Sponsored Post

Nars

Active Member
Joined
Dec 28, 2005
Messages
1,827
Reaction score
5
Points
25
nie kira hebat n ie... bukan scam... kalau tangan ade tepung pun tak sanggup nak celup dalam minyak panas tu
 

astrowan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 26, 2009
Messages
22,317
Reaction score
249
Points
138
nie kira hebat n ie... bukan scam... kalau tangan ade tepung pun tak sanggup nak celup dalam minyak panas tu
ooooooooooo.......aku selalu masak air jek.......len aku tak buat eheheheh
 

azzurri200

Active Member
Joined
May 9, 2009
Messages
1,615
Reaction score
0
Points
20
ibu nie ada ilmu kot..
hasihh kene tuntut ilmu nie ngn ibu
 

eddy999

Active+ Member
Joined
Dec 6, 2009
Messages
2,904
Reaction score
3
Points
25
aku rasa sbb tangn makcik tu dah tercelup tepung tu yg xrasa panas sngat...
xpn sbb dia dah lama buaat...tangn dah kematu ....xrasa panas...
 

astrowan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 26, 2009
Messages
22,317
Reaction score
249
Points
138
aku rasa sbb tangn makcik tu dah tercelup tepung tu yg xrasa panas sngat...
xpn sbb dia dah lama buaat...tangn dah kematu ....xrasa panas...
maybe ini jawapan tepat yang aku dok pikir selama ni........
 

Raykie

Super Active Member
Joined
Sep 24, 2010
Messages
6,899
Reaction score
83
Points
70
ko tengok sampai habis ibu tu goreng pisang tu ke bro? pisang yang dah masak tu dia angkat guna tangan dia ke guna tapis besi?
 

ayied_flex

Active Member
Joined
Sep 27, 2009
Messages
1,042
Reaction score
16
Points
35
tp aku rase kalau x silap la..ader terbaca kat paper....makcik ni ckp die dpt nie dr mimpi...pastu ader suara ghaib suruh die celup dlm tu...pastu die pon celup la..alhamdulillah x jadi ape pon kate nyer, pastu start ari tu die wat mcm tu la....dan pelanggan die cakap rasa nyer lg enak, berbanding dulu...........huhuhuuhuhuh
 

C_Kenek

Super Active Member
Joined
Feb 23, 2008
Messages
5,123
Reaction score
58
Points
70
ingat dia goreng tangan dia yg dicelup tepung
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register