Ustaz Fathul Bari - tersenarai Calon BN Perlis PRU13

CG Sponsors




susah2je

Legendary Member
Joined
Aug 19, 2006
Messages
17,835
Reaction score
639
Points
161
SENARAI PENUH CALON PRU 13 BN PERLIS

PARLIMEN

1. Padang Besar : Datuk Zahidi Zainul Abidin

2. Kangar: Shaharuddin Ismail (muka baharu)

3. Arau: Datuk Seri Dr Shahidan Kassim

NEGERI

1. Titi Tinggi: Khaw Hock Kong (muka baharu)

2. Beseri: Datuk Mat Rawi Kassim

3. Chuping: Asmaiza binti Ahmad (muka baharu)

4. Mata Ayer: Khairi Hassan

5. Santan: Sabry Ahmad

6. Bintong: Rela binti Ahmad (muka baharu)

7. Sena: Abdul Jamil Saad

8. Indera Kayangan: Dr Por Choo Chor

9. Kuala Perlis: Mat bin Hassan

10. Kayang: Ahmad Bakri bin Ali

11. Pauh: Azlan Man (muka baharu)

12. Tambun Tulang: Datuk Ismail Kassim

13. Guar Sanji: Jafperi Othman

14. Simpang Empat: Nurulhisham Yaakob (muka baharu)

15. Sanglang: Fathul Bari Mat Jahya (muka baharu)

 
Sponsored Post

susah2je

Legendary Member
Joined
Aug 19, 2006
Messages
17,835
Reaction score
639
Points
161
Alhamdulillah...bertambah ahli ILmuan islam dlm BN...Bermula nya era para ulamak dikalangan barisan kepimpinan pemuda UMNO. :D
 

susah2je

Legendary Member
Joined
Aug 19, 2006
Messages
17,835
Reaction score
639
Points
161
Ada chance jd menteri besar Perlis ni:D
Bagi dia belajar berkhidmat untuk rakyat kawasan dia dulu. Ada peluang di PRU14 untuk angkat dia menjadi MB Perlis yg baru..Insyaallah.

Pada aku Najib memilih orang yg tepat.. sesuai sangat untuk cantas hujah2 PAS :D
 

rochie

Active Member
Joined
Oct 27, 2011
Messages
1,539
Reaction score
0
Points
20
bagus tu.... tarbiah dari dalam lagi senang.... boleh cuci segala usus yang dah busuk ( mahathir kata )
 

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,313
Reaction score
442
Points
136
Bagi dia belajar berkhidmat untuk rakyat kawasan dia dulu. Ada peluang di PRU14 untuk angkat dia menjadi MB Perlis yg baru..Insyaallah.

Pada aku Najib memilih orang yg tepat.. sesuai sangat untuk cantas hujah2 PAS :D
hope die dapat jadi ikon perubahan lebih baik dalam umno biarpun jadi kerajaan atau x...
 

smilealwiz

Fun Poster
Joined
Jun 18, 2008
Messages
645
Reaction score
0
Points
10
Bagi dia belajar berkhidmat untuk rakyat kawasan dia dulu. Ada peluang di PRU14 untuk angkat dia menjadi MB Perlis yg baru..Insyaallah.

Pada aku Najib memilih orang yg tepat.. sesuai sangat untuk cantas hujah2 PAS :D
Kalau dia diangkat rasanya PAS xde masalah. Yg timbulkan masalah PKR dan DAP je:D
 

akiyamasan

Active+ Member
Joined
Mar 10, 2011
Messages
3,698
Reaction score
862
Points
81
Bagus sebenarnya dia ni..orang2 macam dia ni perlu untuk membersihkan banyak perkara kotor dalam UMNO..

Dia boleh bawa Islam dalam UMNO..

P/S: Teringat dahulu masa Anwar masuk UMNO untuk tujuan yang sama..:)
 

jamtulenmurah

CG Top Poster Club
Joined
Mar 11, 2009
Messages
25,458
Reaction score
7,722
Points
316
Okeh la tu dekat ngan siam....

boleh tambah bini open2 tak payah sembunyi2 cam dulu.....
 

Megat Sri Rama

CG Top Poster Club
Joined
Aug 28, 2007
Messages
20,277
Reaction score
506
Points
161
dia ni semua yang tak kena dengan dia dia chop khawarij.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register