BTC USD 38,946.6 Gold USD 1,824.73
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Ustaz Ebit Liew Ke Palestin

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
305,173
Reaction score
13,749
Points
2,376
Sponsored Post

cek mek molek

CG Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #2
Joined
Jun 3, 2013
Messages
84,019
Reaction score
13,737
Points
1,906
Tak semua orang kaya mampu berdakwah macam dia

tn TXT, dia ni mmg all out klu bagi bantuan
menyantuni org yg kengkadang org biasa pun tak nak masuk dekat
dia santuni semua lapisan masyarakat pelbagai agama
berdakwah+bagi bantuan
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
305,173
Reaction score
13,749
Points
2,376
tn TXT, dia ni mmg all out klu bagi bantuan
menyantuni org yg kengkadang org biasa pun tak nak masuk dekat
dia santuni semua lapisan masyarakat pelbagai agama
berdakwah+bagi bantuan

Sebab tu saya kata tak ramai orang berduit macam dia mampu buat
Tekad dan iltizam dia memang kuat
 

cek mek molek

CG Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #2
Joined
Jun 3, 2013
Messages
84,019
Reaction score
13,737
Points
1,906

Ebit Lew

13m ·

Syukur bekerjasama dengan Kementerian Luar Negeri Palestin dan beberapa kementerian lain untuk membantu membina Cultural Exhibition of Heroism and Sacrifice. Galeri atau muzium bagi mengingatkan kembali apa yang berlaku pada Gaza. Berapa ramai menderita akibat kezaliman mereka. Wanita dan kanak-kanak menderita dan syahid. Media yang dihapuskan demi menutup kezaliman dan mengelakkan keadilan dapat ditegakkan. Keturunan yang telah dihapuskan terus. Tiada sesiapa keluarga yang tinggal. Penjara terbesar didunia. Mereka bagai dipenjara.

Setiap keluarga tidur bilik yang sama. Ini kerana mereka nak pergi bersama. Bila-bila masa bom atau nuklear. Dibadan sentiasa ada 1 beg kecil dah siap semua dokumen yang boleh dibawa pergi jika berlaku apa-apa. Begitulah hidup mereka.

Terima kasih DS Hishammuddin Hussein dan wisma Putra. Terima kasih semua yang mendoakan dan bersama dalam misi ini. Semoga menjadi asbab kebaikan-ebitlew

 

cek mek molek

CG Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #2
Joined
Jun 3, 2013
Messages
84,019
Reaction score
13,737
Points
1,906
gambar gambar ust ebit

1625278626201.png

1625278637687.png

208956332_4122334991218086_7453470878140301103_n.jpg

201122983_4122335514551367_3021678711646034230_n.jpg

200345647_4122335974551321_7885651600363749933_n.jpg

208334342_4122336477884604_3822884529156339834_n.jpg

211164341_4122337114551207_7990205666708228130_n.jpg

209447606_4122337624551156_8404528154677821166_n.jpg

199572311_4122338217884430_3178642459030874834_n.jpg

209447397_4122338787884373_7917339317506282505_n.jpg

200830931_4122339217884330_8556695793430722645_n.jpg

206900748_4122339557884296_3041294759219813231_n.jpg

202349412_4122339951217590_1555411241115599022_n.jpg

203070002_4122340241217561_6266926234943214689_n.jpg

202760682_4388543344509210_1711619101476841490_n.jpg

201787957_4388543334509211_1005698193449466396_n.jpg
 

cek mek molek

CG Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #2
Joined
Jun 3, 2013
Messages
84,019
Reaction score
13,737
Points
1,906

Ebit Lew

Sebentar tadi ·

Sedih sayu rasa bila dapat surat takziah dari Kementerian Luar Palestin di Gaza. Walau sekejap misi kemanusiaan di Gaza. Terima kasih Dr Mahmoud El Mahdoun dan Kementerian Luar Palestin. Terharu bila dapat panggilan takziah dari pemimpin Palestin. Katanya Allah balas segala pengorbanan ustaz sanggup berjauhan dengan ayah demi Palestin.

Allah pasti akan bantu bebasnya Palestin dan janjinya itu benar. Tiada lagi penganiayaan dan kezaliman israel. Ya Allah berilah bantuan dan kemenanganMu pada kami. Bantulah penduduk Palestin.

Terharu sangat bila pemimpin disana siap datang bilik saya berbual-bual. Berbincang tentang betapa pentingnya setiap orang bersama dalam perjuangan ini. Lagi terharu tanpa minta dianugerahkan Duta Muhibbah Palestin. Sedangkan saya bukan sesiapa. Katanya setiap orang berharga dalam perjuangan ini. InsyaAllah berjanji akan menjayakan menyempurnakan galeri ilmu bagi remaja Palestin dimasa akan datang.


Supaya usaha israel ingin menghapuskan keturunan mereka dan identiti mereka serta terlupa kampung halaman mereka sendiri- ebitlew


1626355454363.png
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register