BTC USD 52,172.2 Gold USD 1,683.69
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Used : Nokia E71 baru sebulan pakai

CG Sponsors




qarm

Active Member
Joined
Dec 31, 2009
Messages
1,640
Reaction score
17
Points
25
Salam semua

Aku ada nak jual Henpon, Nokia baru guna sebulan
model E71. Apa yg ada dalam gambar, tu la yang aku nak jual





Aku nak jual sebab aku baru beli Nokia C6, dan E71 ni dalam sebulan baru pakai. Ap set. Condition 99% baru

Harga : RM 600.00, Leh nego sikit2.

Apa dalam box sume akan dapat, dgn memory 2gb.

Apa2 pertanyaan, sila SMS kat no ni, 0178289086, aku jarang online. leh gak PM aku

COD area kulai, johor je..
 
Last edited:
Sponsored Post

qarm

Active Member
Joined
Dec 31, 2009
Messages
1,640
Reaction score
17
Points
25
boleh simpan kalau nak. sekarang aku xpakai pun E71 , ada dalam box. pakai C6 je. Cepat2...
 

boey

Legendary Member
Joined
Oct 10, 2007
Messages
15,508
Reaction score
57
Points
120
aku nak.. aku nak.. tlg simpan..
 

qarm

Active Member
Joined
Dec 31, 2009
Messages
1,640
Reaction score
17
Points
25
ap set rsnya dalam 750 kot, try check kat member CG yg jual hp. 600 kire murah sangat, pakai pun xsampai sebulan lg. hujg bulan 10 aku beli
 

qarm

Active Member
Joined
Dec 31, 2009
Messages
1,640
Reaction score
17
Points
25
kat atas ada state, ap set. pos xde masalah, boleh diuruskan.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register