BTC USD 37,811.0 Gold USD 1,792.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Used : Mesin Basuh Automatik Cap Panasonic 7 kg --- dah jual dah

BOCK

Legendary Member
gem
Messages
17,851
Joined
Sep 3, 2007
Messages
17,851
Reaction score
59
Points
120
Salam Semua,

Aku nak letgo mesin basuh aku ni pasal aku dah beli yang besar sikit saiznya dah :D

digunakan sejak : 2004

Condition : 100% perfect

Defect :

1. Wayar air keluar pendek sedikit pasal mosters Rat dah gigit daaa ..... jadi aku potong sedikit.:))... nanti aku bekalkan extra wayar

2. Pintu atas ade crack sedikit pasal anak aku ganas sangat suka buka tutup pintu nih.

3. penapis habuk ade koyak sedikit ... tapi aku dah jahit dah :))

4. kaki adjustable ade patah. jadi ko tak le adjust sampai maxsimum laaa tapi bole letak penyendal lain untuk kasi balance daa

gambar nanti sok sok aku upload ...... kamera tak jumpa cari lagi tadi ......


harga yang aku tawarkan adalah rm350. can nego. Nanti COD kat umah aku kat klang nih. Jangan lupa bawak lori atau bas sendrik yer :)):)):))

sebarang pertanyaan sms kat aku : 0193391786:D

siapa cepat dia dapat.:)cgrock:)cgrock
 

Attachments

  • gambar mesin basuh.doc
    173.5 KB · Views: 27
Last edited:
Sponsored Post

BOCK

Legendary Member
gem
Messages
17,851
Joined
Sep 3, 2007
Messages
17,851
Reaction score
59
Points
120
cepat cepat sebelom terlambat
 

eboss

CG Hardcore
gemgem
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
Tolong kasi up
 

sweezer

Active+ Member
Messages
4,860
Paid Membership
Joined
Mar 3, 2007
Messages
4,860
Reaction score
350
Points
41
upload pic tu bro... ade member aku mmg carik mesin basuh nie
 

mytrade

Super Active Member
Messages
7,182
Joined
Dec 29, 2007
Messages
7,182
Reaction score
265
Points
91
aiseh aku baru jer angkat 2 minggu lepas kat giant...semi auto jer! rege lbh kurang ko jer .....plan mmg nk carik auto tp bajet ciput...takder rezeki teman ler...
takper nanti bila anak ko btambah lagi dan ko nk carik yg lagi besor...ko jual kt aku yg ko dah beli tuu...
 

notrexdame

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
76,139
Paid Membership
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
BAWAk pakai kete muat ke bonet wira?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register