To Sell Used HTC Diamond 2 for sale : RM 740

CG Sponsors




AkuMamak

Active Member
Joined
Nov 9, 2008
Messages
1,448
Reaction score
794
Points
71
Salam, on behalf abang aku, dia nak jual set HTC Diamond 2 yang baru dia guna for barely 2 months .. dia beli dari seorang kawan yang claimed set ni dulu display unit.. reason for selling : dia dah dah ada banyak phones so nak jual yang ni ... condition ok .. biasa la ada scratch sikit2, ada screen protector, set diberi sekali dengan charger dan earphone. Program seperti word dan excel tiada ... masa dia beli dulu pun memang tak de ... tapi ada google map installed .. gambo seperti di bawah :-

http://s631.photobucket.com/albums/uu32/Ryzle7/htc diamond 2/?action=view&current=foto3.jpg
http://s631.photobucket.com/albums/uu32/Ryzle7/htc diamond 2/?action=view&current=foto3.jpg
http://s631.photobucket.com/albums/uu32/Ryzle7/htc diamond 2/?action=view&current=foto4.jpg
http://s631.photobucket.com/albums/uu32/Ryzle7/htc diamond 2/?action=view&current=foto14.jpg
http://s631.photobucket.com/albums/uu32/Ryzle7/htc diamond 2/?action=view&current=foto10.jpg
http://s631.photobucket.com/albums/...htc diamond 2/?action=view&current=foto12.jpg

ada banyak lagi foto dalam link di atas




Dia prefer COD area Ipoh kalo boleh ... kalo tak dapat dia boleh poslaju:) .. sapa2 minat pm aku ye ..
 
Last edited:
Sponsored Post
Sponsored Post
Top
Log in Register