For Sale USED Folding Bikes / Basikal Lipat berjenama! - COD Putrajaya dan sekitar

CG Sponsors




revokulture

Fun Poster
Joined
Apr 1, 2012
Messages
442
Reaction score
1
Points
15
As salam

Jika anda mencari basikal lipat (folding bikes) dengan kos/bajet yg berpatutan/bersesuaian dgn keadaan ekonomi skrg, inilah peluang anda!

Jangan membazir beli brand new di kedai dgn harga mencecah ribuan ringgit seunit.

Kami ada penyelesaian utk anda beriadah tanpa membebankan anda. Basikal lipat terpakai berkeadaan baik (8/10 ~ 9/10) yg sgt mudah disimpan dan dibawa ke mana2.

Semua stok kami akan diservis terlebih dahulu sebelum dijual untuk memastikan ketahanan dan berkeadaan baik. Jangka hayat folding bikes terpakai adalah lebih lama kerana ianya tidak digunakan utk tujuan aktiviti lasak seperti jenis basikal mountain bike, downhill, touring, track, road bike, dll. Oleh sebab itu, anda dapat jimat berbelanja untuk beriadah.

Contoh2 basikal yg telah dibaikpulih :













YELLOW HUMMER NOT FOR SALE. ONLY FOR DISPLAY PURPOSES.
BASIKAL HUMMER KUNING TIDAK DIJUAL. SEBAGAI HIASAN SAHAJA.
(BOSS NAK SIMPAN UNTUK PERSONAL COLLECTION)



COD Putrajaya/Bangi/Kajang dan sekitar

HARGA BERMULA RM 350 - 500 SAHAJA SEUNIT!

Stok sedia ada
Untuk peniaga/usahawan yg nak beli borong/bulk pun boleh

Satu family beli sorang satu kayuh hujung minggu kan best. Kalau Alza naik 5 orang boleh lipat 3 unit masuk seat belakang dan 2 unit boleh pakai bicycle rack di bonet belakang. Semua dapat kayuh, jimat minyak, tak perlu bersesak dalam kereta. Kn best

WhatsApp OII32O322I3​
 

Attachments

Last edited:
Sponsored Post

Lobey

Active+ Member
Joined
Feb 25, 2008
Messages
4,273
Reaction score
102
Points
43
mcm berkenan tapi kiv dulu.
 

revokulture

Fun Poster
Joined
Apr 1, 2012
Messages
442
Reaction score
1
Points
15
Mahal... Lebih kurang sama harga beli baru...
Hehe betul tu boss. Harga saya mmg LEBIH KURANG dari beli baru.

Sy jual kpd mereka yg ada LEBIH KURANG wang dari org lain supaya LEBIH JIMAT kos utk memiliki basikal ni.

Lagipun basikal2 sy semua diambil dari jepun, bukan kedai besi buruk Murugan & Sons atau Tong 2nd Hand Shop atau Kedai Barang Lusuh Murad. Terpulang pd pembeli la utk menilai. So far alhamdulillah, sambutan menggalakkan. Taktau pulak ramai minat basikal ni. Labour charge, repair, service, pun kos jugak. So rege basikal yg sy jual bersesuaian la. Kalau sy jual RM50 seunit nnt org kata sy curi basikal2 ni pulak. Tak laku la kedai basikal kat luar sana. Nnt diorg boikot n mogok atau report pada persatuan penjual biskal lipat, naya la sy. Rege kenala logik, bersesuaian supaya tak kacau market.

Tuan bajet berapa tu? Nak murah lg, sy boleh bg tapi tula, nnt leceh tuan nak kena letak minyak rantai, buang karat, tukar tayar (kalau tayar merekah ke), dll. Seram sy klau tuan komplen basikal karat, brek tak makan, kabel brek keras, calar balar klau nk murah.

Sy jual dah siap recond. Warranty 1-to-1 replace (2 mggu) kalau bkn salah pembeli. Klau customer terima basikal mereka dlm keadaan baik tanpa mslh, takkan tiba2 nak minta tukar sbb terlanggar lubang sampai rim bengkok. Slepas cust terima basikal, mula warranty period. Kira ok la tu brg terpakai takkan la kmi nk bg yg kayuh sekali je terus roboh. Mesti berkeadaan baik dan selamat utk digunakan sblum kami jual. Utk kegunaan yg sesuai la. Klau tuan main downhill pastu komplen biskal rosak, nangis la sy mcmtu.

Watsapp la tuan mnetau jodoh kite kuat nk berurusan. Jimat wang lagi. Tp klau tuan ada LEBIH BANYAK wang, beli baru pun ok, puas hati. Tp jgn lupe rekemen kt kenalan klau diorg ada LEBIH KURANG wang dari tuan.

Majulah sukan utk negara!

Utamakan kesihatan anda dan kocek anda.
 

oilfilter99

Active+ Member
Joined
Dec 4, 2006
Messages
3,892
Reaction score
2
Points
30
tuan klu ada nak naik 3 org 1 basikal tu..
yg ni sorg je
 
Sponsored Post
Top
Log in Register