To Sell Used/Baru semua sini... Adidas Superstar Lite 2 dan Miniature Perfume utk dihabiskan

CG Sponsors




shazian

Active Member
Joined
Jan 21, 2010
Messages
1,058
Reaction score
0
Points
20
Assalammualaikum

Saya nak jual barang-barang yang ada dalam simpanan stok saya serta Used/Pre loved items yang nak dilet go.

Untuk makluman, semua barang yang ditawarkan di sini tidak termasuk harga POS LAJU iaitu sebanyak RM6.00.
Kalau nak COD dtg tempat saya kat Bukit Jelutong Shah Alam.

Sebarang order boleh PM saya atau sms/watsapp ya : 0176669265

Terima kasih.
 
Last edited:
Sponsored Post

shazian

Active Member
Joined
Jan 21, 2010
Messages
1,058
Reaction score
0
Points
20
Barang nak jual as follows ya :-


:D Adidas Original Superstar 2 Lite
Size : UK 8

Kasut baru beli, tak cecah tanah pun.. Tuan kasut sebenarnya nak beli kasut lain tapi x de size..terpaksa amik yg nie..tapi bila balik x kenan.. so, nak jual balik


Harga beli : RM 348.00
Nak jual : RM 300.00[COLOR]







:DVoyage d'Hermes mini set
inclusive
miniature 5ml edt
lotion 30ml


Reason jual balik sbb customer order tapi x amik..

Harga Jual: RM 50.00 - x masuk post

Nak jual dengan harga RM 42.00 - postage RM 5





:D D&G The One Collection set-RM25
inclusive
dng rose the one vial
dng the one vial
dng leau the one vial


Jual habiskan stok.

Normal price RM 25 x masuk postRM 5

Nak Jual RM 22 x masuk post




Versace Blue Jeans Miniature
7.5ml
Harga : RM 30 tak termasuk post.




:D Beg Sony Handycam
Handycam dah rosak tinggal beg jer.
[STRIKE]RM 30.00[/STRIKE] RM 20.00 - post rm 5,




Cuti2 sekolah ... Jom mandi pool ..

:D Disney Cars MAc QueEn Swim Seat Ini nak abiskan stok - 1 je tinggal
Jual dengan harga cost - RM 25 (post tambah RM5)

 
Last edited:

shazian

Active Member
Joined
Jan 21, 2010
Messages
1,058
Reaction score
0
Points
20
-sold out - ........
 
Last edited:

shazian

Active Member
Joined
Jan 21, 2010
Messages
1,058
Reaction score
0
Points
20
edited ...........
 
Last edited:

shazian

Active Member
Joined
Jan 21, 2010
Messages
1,058
Reaction score
0
Points
20
-edit..-..........
 
Last edited:

shazian

Active Member
Joined
Jan 21, 2010
Messages
1,058
Reaction score
0
Points
20
crocs tu ori ke tt
salam izan..
terima kasih dropby..
crocs tu original ... :)
saya nak habiskan semua stock yang ada sbb dah fedup dengan market crocs tiruan yang dijual merata-rat.. uhuk..uhuk...
 

shazian

Active Member
Joined
Jan 21, 2010
Messages
1,058
Reaction score
0
Points
20
salam and good morning.. barang baru ada yang dah masuk ..
silala jenguk...
 

shazian

Active Member
Joined
Jan 21, 2010
Messages
1,058
Reaction score
0
Points
20
salam..kalau COD di area Shah Alam atau KL Sentral :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register