BTC USD 23,123.4 Gold USD 1,927.96
Time now: Jun 1, 12:00 AM

USD/ZAR Trading Room

pagiygglpkinisdhtrg

Active+ Member
Messages
3,795
Joined
Apr 26, 2008
Messages
3,795
Reaction score
405
Points
41
Salam rakan2 semua. Di sini aku nak ajak korang bincang2 pair ganas lagi maut iaitu usd/zar. Aku dah beberapa kali try. hasilnya mmg menarik. Cuba korang tgk screen shot kat bawah ni & pastu kita sama2 bincang macam mana nak menewaskan pair ini

p/s- aku masih sayang GJ tau, cuma nak cari pembaharuan :)paid

usdzar1.jpg


76.jpg


Yg ni aku hampir2 MC kerana GJ:D Elok2 300 pip tanak close pastu tak puas hati bukak lot besar. Kene plak salah direction. #:-S Sib Baik ada penyelamat

87.jpg
 
Sponsored Post

pagiygglpkinisdhtrg

Active+ Member
Messages
3,795
Joined
Apr 26, 2008
Messages
3,795
Reaction score
405
Points
41
wahh dh bukak thread ni pulak..
masta ajar la step by step mcm mana nk tewaskan pair ni..
nmpk ribu2 je pips dpt tu..

Aku pakai teknik stoch je. Cam biasa. Cuma saja bukak thread ni mana tau ada mazhab2 lain yg pawe2. SO kalau gabung/share teknik/skill/idea dgn hasler2 lain, nati pair ni boleh letak dalam kocek je :)paid
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.08735
USD / JPY
129.885
GBP / USD
1.23810
USD / CHF
0.92238
USD / CAD
1.33395
EUR / JPY
141.231
AUD / USD
0.71521

CG Sponsors




Top
Log in Register