USD/ZAR Trading Room

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.12992
USD / JPY
107.258
GBP / USD
1.26121
USD / CHF
0.93972
USD / CAD
1.35592
EUR / JPY
121.193
AUD / USD
0.69597

CG Sponsors




pagiygglpkinisdhtrg

Active+ Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
3,795
Reaction score
405
Points
41
Salam rakan2 semua. Di sini aku nak ajak korang bincang2 pair ganas lagi maut iaitu usd/zar. Aku dah beberapa kali try. hasilnya mmg menarik. Cuba korang tgk screen shot kat bawah ni & pastu kita sama2 bincang macam mana nak menewaskan pair ini

p/s- aku masih sayang GJ tau, cuma nak cari pembaharuan :)paid





Yg ni aku hampir2 MC kerana GJ:D Elok2 300 pip tanak close pastu tak puas hati bukak lot besar. Kene plak salah direction. #:-S Sib Baik ada penyelamat

 
Sponsored Post

piJimR

Active+ Member
Joined
Dec 6, 2006
Messages
3,036
Reaction score
13
Points
25
wahh dh bukak thread ni pulak..
masta ajar la step by step mcm mana nk tewaskan pair ni..
nmpk ribu2 je pips dpt tu..
 

pagiygglpkinisdhtrg

Active+ Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
3,795
Reaction score
405
Points
41
wahh dh bukak thread ni pulak..
masta ajar la step by step mcm mana nk tewaskan pair ni..
nmpk ribu2 je pips dpt tu..
Aku pakai teknik stoch je. Cam biasa. Cuma saja bukak thread ni mana tau ada mazhab2 lain yg pawe2. SO kalau gabung/share teknik/skill/idea dgn hasler2 lain, nati pair ni boleh letak dalam kocek je :)paid
 

king_diamond

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 3, 2008
Messages
10,160
Reaction score
359
Points
131
Masyaallah dah bukak dah thread USD/ZAR, minggu depan ana nak start trading balik :D:D:D

 

hazwan

Super Active Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
5,107
Reaction score
11
Points
65
ZAR tu mende? Zambian Rupiah ke?
 

Kurma

Active+ Member
Joined
Jul 23, 2007
Messages
4,219
Reaction score
95
Points
30
Spread 100pips, memang kencang tapi slow movement, kalau kena caranya, memang boleh di tawan pair ni.....
tu dia spread 100pisp:-?:-?:-?

pair zimbabwe plak nih......satu2 currency yg note dlm million tak silap aku
 
Sponsored Post
Top
Log in Register