USD/CAD Trading Room - Pair yg paling suka dgn news

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.13006
USD / JPY
106.92
GBP / USD
1.26227
USD / CHF
0.94120
USD / CAD
1.35953
EUR / JPY
120.826
AUD / USD
0.6948

CG Sponsors




thesix

Fun Poster
Joined
Oct 28, 2007
Messages
758
Reaction score
4
Points
15
assalamualaikum dan salam sejahtera , tujuan aku buka thread ni dapatla forumer2 berkongsi analisis kemana arah tuju donie ni .. dipersilakan snior2 membrikan pndapat
 
Last edited by a moderator:
Sponsored Post

gOdFeLLa

Senior Member, InstaForex Official, Introducing Br
Platinum Member
Joined
Jan 4, 2007
Messages
9,441
Reaction score
401
Points
81
ucad ni pair menarik jugak.
nanti aku follow-up sama.
 

ammal07

Super Active Member
Joined
Apr 3, 2008
Messages
5,069
Reaction score
368
Points
81


tak ramai orang nak trade ucad ni, mungkin kerana coraknya yang
sangat berlainan dari pair-pair yg lain..
 

ibrahim41

Junior Member
Joined
Mar 11, 2008
Messages
74
Reaction score
0
Points
6
menarik ni,pair ucad kalau tak pandai susah sbb nak predict payah
 

gOdFeLLa

Senior Member, InstaForex Official, Introducing Br
Platinum Member
Joined
Jan 4, 2007
Messages
9,441
Reaction score
401
Points
81
ada berani sell UCAD?
sell dan simpan untuk 2-3 hari.

biasanya UCAD akan bearish pada hujung bulan.
 

prabooningrat

Freshie
Joined
Nov 9, 2007
Messages
2
Reaction score
0
Points
3
news CAD tak ok ler...volatil...bentar up..bentar down...always conflict
 

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
17,048
Reaction score
2,955
Points
201
news CAD hanya certain2 news aje yg berikan effect...

lagi satu kalo same time ada 2-3 news...kemungkinan berlaku conflict adalah amat tinggi..
 

ammal07

Super Active Member
Joined
Apr 3, 2008
Messages
5,069
Reaction score
368
Points
81
news CAD hanya certain2 news aje yg berikan effect...

lagi satu kalo same time ada 2-3 news...kemungkinan berlaku conflict adalah amat tinggi..
kalau macam tu, tak payah ikut news, ikut TA saja..

 

nicedevil

Fun Poster
Joined
Feb 4, 2008
Messages
239
Reaction score
0
Points
10
cam menarik je Pair UCad ni...tq tuan tanah and member2 sekalian..ingin hamba menumpang belajar pair ini...ampun tuan tanah
 
Sponsored Post
Top
Log in Register