USD/CAD 99.9% profit. very easy

Recommended Brokers


Latest Threads

zairul

Active Member
Joined
Dec 28, 2005
Messages
1,378
Reaction score
6
Points
25
ni nak kongsi sket teknik yg aku da pakai kat real trading dan profit.kalau nak tau teknik nih tengok kat sinih http://www.mysembang.com/index.php?topic=630.0 <<<kena register dulu...
pastu tgk range kat sinih http://www.gfxsa.com/research_cibc.htm (biasa kluar dalam pkl 8pm lebih waktu m`sia)...dan apply teknik minachi tuh...insyaallah profit.
p/s:di"suggest" utk digunakan kat EasyForex flatform jerk...coz, ngan flatform nih boleh dapat sampai 30% p/day(one way)<<<kalau da biasa,mungkin lebih dari tuh ;)
 
Last edited:
Sponsored Post

zairul

Active Member
Joined
Dec 28, 2005
Messages
1,378
Reaction score
6
Points
25
bro, kau iklan kat sini, tp suh jenguk sana plak...kan senang, ko kopi pes jerk sinih...khas utk sharing kat cg nih...at least cete la sket pasal teknik ko nih...
bukan teknik aku...teknik nih orang lain yg pnya...just nak share ngan member cg jerk ;) <<<aku x de dapat apa2 pon...just nak share jerk :cool:
 

bono79

Active Member
Joined
Jan 6, 2006
Messages
2,442
Reaction score
0
Points
20
ni yg aku dpt sket la dr post jentolak kat mysembang...secara asasnya, teknik ni dilakukan camne...
jentolak said:
Mahu wat profit, Cukup senang. Ikuti langkah-langkah dibawah ;-

1) Monitor range di http://www.gfxsa.com/research_cibc.htm (biasanya akan keluar dlm pukul 8 mlm waktu malaysia) - Hanya untuk pair USD/CAD

2) masuk http://www.forexfactory.com/index.php?page=calendar
Perhatikan event-event/data yang akan keluar.

3) beli dan jual apabila menghampiri range.

Note: Gunakan Teknik Minachi untuk membeli/menjual

Cuba teknik diatas, pasti berjaya. Profit beb...

Ada apa-apa tak faham dan nak tanya?

Wallahualam....
 

grahagold

Fun Poster
Joined
Feb 4, 2007
Messages
999
Reaction score
30
Points
25
Minachi ??? wah nama awexxx india tu.. pasti yg create ni india kan
 

hantu

Active Member
Joined
Jul 17, 2006
Messages
2,117
Reaction score
1
Points
25
mcm mana tknik minachi ni? ebook ada? takkan buy low sell high je kot?
 

hantu

Active Member
Joined
Jul 17, 2006
Messages
2,117
Reaction score
1
Points
25
hehehe...belum cuba belum tahu...
for me this teknik mmg profitable..
untuk pair ucad la...:D
kalau hang ada ebook minachi ni boleh hantaq mai kat aku dak?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register