BTC USD 60,652.0 Gold USD 1,800.09
Time now: Jun 1, 12:00 AM

USB Internet TV/Radio , Sapa ade pengalaman gn ??

feroz3004

Active+ Member
Joined
Apr 13, 2008
Messages
3,810
Reaction score
138
Points
33
Salam, nk minta pendapat skit dr korang , aku br pindah umh sewa br, n signal tv kat umh aku ni kureng if gn antena biasa tu,
kalo astro tu mmg clear la, tp aku xnk langgan astro , dr dlu x pakai astro,


So nk mintak le pendapat korang pasal gadget ni..USB Internet TV/Radio. Igt nk try le gn if ok, tgk tv kat pc je..sbb line tenet dh ade. sape penah beli n gn sila2 la bg komen.

:)

andios@3.jpg
 
Sponsored Post

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Paid Membership
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,199
Reaction score
94
Points
1,020
biar btl ... mcm pendrive je ni :-?:-?
 

mejar

Active Member
Joined
Dec 6, 2010
Messages
2,019
Reaction score
1
Points
25
ni mcm gune software je ni...
internet tv...
 

akmaal_flux11

Fun Poster
Joined
Oct 29, 2009
Messages
901
Reaction score
3
Points
15
ko gune lappy atau desktop? bagi aku ok la...tapi internet ok kena laju siket pasal nak streaming takut sangkut...
 

zamreda

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
51
Points
120
biau tul?.....click dpt 6k stesen?..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register