USANA Health Sciences - Usana.com (DSA United States Member)

CG Sponsors




z1njetsu

Freshie
Joined
Jan 30, 2007
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
Code:
USANA Health Sciences a member of DSA United States - [URL="http://www.dsa.org/forms/CompanyFormPublicMembers/view?id=7F3000008D9"][B]Refer here for company membership[/B][/URL]
Hey all,

Firstly, I'd like to apologise and recognise that this is my first post in these forums This is mainly because I never knew that my Business Ventures would take me to such a place, and, as a result, I've had to sign up here for the first time It seems like there's a lot of interesting stuff happening around here though, so I'll definitely be posting around/more often

Anyway, down to business: There's a really great opportunity for anyone who is interested in MLM and the like.

Basically, USANA, a health and wellness company, has expanded into Malaysia. They only entered the Malay market about 3 weeks ago. This means that the industry is totally open and there is a LOT of potential customers and associates. I have been in this industry for a while, and this is most definitely an awesome opportunity for those looking to make good money in MLM. I wish I was in Malaysia! Unfortunately I can’t be, but we are looking for some smart associates in the region.

All the USANA products are Halal certified and thus have great potential. Malaysia has been labeled a top 15 direct selling location. Already there are a few Silver Directors (earning great money already!). Because it’s so new, and the market is so open, it’s vital to secure the top spot – It’s all about timing.

Anyway, if you’re interested in becoming one of the first Associates in Malaysia, with a massive market to work with, then contact me. We'll be supporting and working closely with anyone who ventures on this business endeavour - providing them with the tools, hints and tips to really make their business fly.

Visit for more information as well.

Seriously guys, this is all about timing. Imagine, it’s just opened up in Malaysia, so there’s MILLIONS of potential customers and associates!

This is not an advertisement; it’s an opportunity for those people who are interested in making money smartly. I wish I was in Malaysia to build my own network of people, but it's simply impossible.

Anyway, just go to the above website and clickkity ‘Contact Me’ if you have any more questions. Good luck!

Regards,
Z1njetsu

CLICK USANA
 
Last edited by a moderator:
Sponsored Post

sarjana

Banned
Joined
Jun 3, 2006
Messages
1,055
Reaction score
0
Points
20
could you tell us what is the exact program name and what is the url of the mlm program? is that usana.com? and you get 1 free subdomain by joining their affiliate program?
 

desire

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2006
Messages
9,694
Reaction score
29
Points
70
Usana.com

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Semalam saya mendapat panggilan istimewa dari seorang sahabat yang memang otai dalam MLM, yang mana beliau sekarang mampu memilik mercedes S320 berharga lebih dari RM800,000. Beliau berkongsi maklumat tentang USANA, dan setelah saya teliti marketing plan USANA saya dapati ianya memang menarik dan saya pun dalam proses mendapingi USANA ni tak lama lagi. Baru je transfer RM2450 untuk menjadi seorang player dalam USANA ni. Sesiapa yang nak dapat backup power serta replika site usana4all.com boleh PM atau SMS saya di 013-9844827.

Di sini saya lampirkan juga salinan AJL USANA & SIJIL HALAL produk2 USANA.

399983862_ba2328601c_o.gif
399983859_9ce6fff557_o.gif

USANA adalah sebuah syarikat gergasi MLM dari luar negara yang telah mendapat pelbagai anugerah seperti berikut:

** USANA dipilih sebagai "The #1 Distributor's Choice - 8 tahun berturut-turut oleh majalah " Network Marketing Today: The MLM Insider Magazine " - USA

** BusinessWeek menyenaraikan USANA No.3 dikalangan "100 Hot Growth Companies" of 2005. Yang menjadi LUARBIASA ialah, tiada satupun syarikat direct selling lain yang disenaraikan lebih tinggi dari ini.

** Forbes menyenaraikan USANA No.5 dikalangan "200 Best Small Companies of 2005 " in America. Sekali lagi, tiada satupun syarikat direct selling lain yang disenaraikan lebih tinggi dari ini.

** Nutritional Supplements - Comparative Guide menyenaraikan produk USANA No.1 dikalangan "perbandingan terhadap 500 produk Nitrition yang lain di USA dan Canada"

- A Compendium of over 500 products available in the United State & Canada.
Over 500 nutritional products are compare to an independent nutritional benchmark, developed from the individual recomendations of seven recognized scientific authorities.

- for those interested in optimizing their health by selecting only the best,
this guide is a must..!!


Website rasmi USANA adalah USANA Health Sciences (Perhatian: Setiap kali kita melawati website utama USANA, IP address akan dikesan dan PLAN PEMASARAN yang berkaitan dengan negara di mana IP kita berada akan dipaparkan).

Untuk maklumat serba sedikit tentang USANA di Malaysia ni boleh ke:

Admin website usana4all.com adalah upline saya, dan saya adalah salah seorang dari 4 barisan depan dalam group dia. :)

So, sesisapa yang ada maklumat dan telah join USANA harap dapat berkongsi maklumat. Terima kasih.

Jom join! ;) :)
 
Last edited:

bangchik

Banned
Joined
Mar 23, 2007
Messages
152
Reaction score
0
Points
10
Baru join usana ni.Ada sesiapa yg ada tips utk jayakan bizz ni??
 

bangchik

Banned
Joined
Mar 23, 2007
Messages
152
Reaction score
0
Points
10
Sesiapa yg tinggal area Rawang up to Kuala Kubu Bharu yg interested nak tahu details ttg usaha boleh YM saya kt nasirsnaco.Atau sms 0133703565.Kita jumpa dan strategies mcmmana nak team up dan buat bizz ni sama2 dgn bantuan upline2 saya.
 

desire

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2006
Messages
9,694
Reaction score
29
Points
70
Sesiapa yg tinggal area Rawang up to Kuala Kubu Bharu yg interested nak tahu details ttg usaha boleh YM saya kt nasirsnaco.Atau sms 0133703565.Kita jumpa dan strategies mcmmana nak team up dan buat bizz ni sama2 dgn bantuan upline2 saya.
bangcik,

Kalau ada masa pi la meeting kat branch USANA di PJ. Tak silap saya setiap Khamis malam. :)
 

metaaura

Super Active Member
Joined
Feb 25, 2007
Messages
6,737
Reaction score
3
Points
65
btol sapa dekat area cheras boleh jumpa sy ekeke usana number 1 rank world la.. ekeke
 
Sponsored Post
Top
Log in Register