USA terancam dengan bom atom alaf baru

CG Sponsors




susah2je

Legendary Member
Joined
Aug 19, 2006
Messages
17,835
Reaction score
638
Points
161
China yg gunakan proxy orang perseorangan macam Zao dll membeli saham market USA wall street termasuklah banyak syarikat Yahudi menjadikan USA terdesak dan dipegang tali jika harini China menarik duit pelaburan mereka. Pakar ekonomi meramalkan ini adalah disaster atom nuclear bom untuk ekonomi.

Kesannya lebih parah antara disebut dsini

BBC -News - Blackstone largest US private equity firm

-Raising US interest rates and worsening the current U.S. economic downturn. Rakyat USA akan ramai bunuh diri tekanan hutang yg meningkat.

-Kempen menyerang negara lain nampak mustahil bila Aipac syarikat decision dipegang kuasa asing. contoh COKE's dan Starbuck bertukar Tokey ke China

-lain2 disaster - USA National Threat Alarm

Gua rasa boleh belajar dengan China ni ada duit bebanyak Malaysia patut pelan2 beli syarikat yahudi USA dan kuasai kepentingan diorang Apa pendapat lu orang?
 
Sponsored Post

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,178
Reaction score
817
Points
176
tapi kita terbalik... membawa syarikat yahudi masuk kat malaysia... dan jadi proxy kepada mereka...
 

kelembai

Fun Poster
Joined
Dec 29, 2007
Messages
533
Reaction score
17
Points
15
tapi kita terbalik... membawa syarikat yahudi masuk kat malaysia... dan jadi proxy kepada mereka...
Betul tu.. cam TESCO tu.. aku dengor org kita melayu sendiri yg ada kepentingan politik yg bawak.. betul ke...? :-?:-?

Skank dah merata lak bukak.. kt pekan kecik cam kuala selangor pon bukak.. alamatnye ramai la peniaga kecik bungkus.. dah la zaman gawat nih....
 

susah2je

Legendary Member
Joined
Aug 19, 2006
Messages
17,835
Reaction score
638
Points
161
Betul tu.. cam TESCO tu.. aku dengor org kita melayu sendiri yg ada kepentingan politik yg bawak.. betul ke...? :-?:-?

Skank dah merata lak bukak.. kt pekan kecik cam kuala selangor pon bukak.. alamatnye ramai la peniaga kecik bungkus.. dah la zaman gawat nih....
Apa istilah business panggil ni gua lupa nama dia..#:-S
tapi gua masa pergi PD tuhari nampak Bangi Kopitiam kid guitarist search tu punya :)) kira boleh bukak nama sama bangi kopitiam gak tapi tokey kedai tu gua tanya bukan kid punya.

baguslah kalau restoran tempatan camni nampak gak kat new york london etc
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,178
Reaction score
817
Points
176
ikutkan hati tok halau ajer balik TESCO ni.... bina MYDIN bebanyak.. dah tentu Islam punya...
 

old_code

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Oct 12, 2006
Messages
3,814
Reaction score
69
Points
30
Kita pernah gune teknik nie utk beli dan rampas sime darby dulu....
 

old_code

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Oct 12, 2006
Messages
3,814
Reaction score
69
Points
30
ko tgk majalah tiga tak minggu lepas....sal zaman kolonial..kat kuala kubu...tertanam sal banjir besor....benda2 nie x ada org yang tau...
 

susah2je

Legendary Member
Joined
Aug 19, 2006
Messages
17,835
Reaction score
638
Points
161
ko tgk majalah tiga tak minggu lepas....sal zaman kolonial..kat kuala kubu...tertanam sal banjir besor....benda2 nie x ada org yang tau...
jadi bila malaysia dah beli semua saham sime darby jadi milik malaysia xlehlah british watper lagi ke..Ooo kalau malaysia beli semua saham starbuck abih starbuck kita punyalah ke?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register